Actueel

aankooptips-schuurstofzuiger

Zes tips bij aanschaf van een stofzuiger om stofvrij te schuren

18-06-2018

Door de campagne ‘Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen’ is er de laatste weken volop aandacht voor de risico’s en gevolgen van onveilig werken met gevaarlijke stoffen. Blootstelling aan deze stoffen moet zoveel mogelijk worden beperkt. Dit kan gerealiseerd worden door stofvrij gereedschap met plaatselijke afzuiging zoals een stofzuiger te gebruiken. Maar hoe kies je nu een goede schuurstofzuiger? Wij geven je graag een aantal tips.

Veilig-werken-met-houtstof

Gevaarlijke stoffen eisen 3.000 levens per jaar. Hoe kunnen we dit samen voorkomen?

04-06-2018

Fijnstof afkomstig van verschillende houtsoorten, kwartsstof en Isocyanaten op werkplaatsen en in de bouw zijn schadelijk voor de gezondheid. Alleen is nog steeds niet iedereen die met gevaarlijke stoffen in aanraking komt, zich bewust van de ernstige gezondheidsrisico's. 1 op de 6 werknemers loopt het risico om ziek te worden omdat zij werken met gevaarlijke stoffen waarvan er zelfs 3000 overlijden. Cijfers die er niet om liegen. Tijd om hier iets tegen te doen.

Mirka-Leros-wandschuurmachine

Eenvoudig en ergonomisch schuren van wanden en plafonds met de Leros schuurmachine

14-05-2018

Wanneer je muren en plafonds mooi strak wilt krijgen is een goede voorbereiding essentieel. Mirka LEROS is een unieke elektrische wand- en plafondschuurmachine met koolborstelvrije motor. Dankzij het lichte gewicht van slechts 3.5 kg is de schuurmachine zeer geschikt voor het langdurig schuren van muren en plafonds.

Sagola-4600-scrambler-spuitpistool

Limited Edition: Sagola 4600 Scrambler

23-01-2018

Heeft u het nieuwste finishing 4600 Extreme spuitpistool van Sagola al geprobeerd? Dit lichte spuitpistool met mooi spuitbeeld is nu verkrijgbaar in een Limited Edition; de Sagola 4600 Scrambler. Een uniek vintage ontwerp met met off road prestaties.

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

  • okt 21
    Prowood 2018

    U treft ons van 21 t/m 25 oktober 2018 op de vakbeurs Prowood in Gent.

  • nov 06
    SGA Gorinchem 2018

    Bezoek ons op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem van 6 t/m 8 november 2018.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie