Nieuw: spuitapparatuur van Sagola!

08-11-2013


Sinds kort leveren wij, naast schuurmiddelen, poets- en polijstmiddelen, veiligheidskoppelingen en chemische producten, ook spuitapparatuur van Sagola.

Vanwege het feit dat wij ons programma graag uitbreiden met producten die passen in de behoefte die er bij onze klanten bestaat, is er de laatste tijd gezocht naar uitbreiding van het assortiment. Na een periode van uitgebreid testen van de materialen is besloten om de spuitapparatuur van Sagola toe te voegen aan het verkoopprogramma. Deze Spaanse leverancier heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur in Spanje en Zuid Amerika. Met Sagola hebben wij een nieuwe lijn hoogwaardige producten aan ons productprogramma toegevoegd. 

Sagola 3300 Pro Gravity: 
Sagola-3300-Pro-GravityPerfecte verneveling met een minimale overspray!
Met het nieuwe model 3300 Pro Gravity neemt Sagola de leiding in het topsegment van primer spuitpistolen voor de autoschadeherstel. Het Sagola 3300 Pro Gravity spuitpistool geeft een perfecte verneveling met minimale overspray, waardoor u tijd bespaart op het plakken van tape en het te schuren oppervlak. Met een licht aluminium body is het 3300 Pro Gravity spuitpistool een kwalitatief hoogwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie?
Onze specialist komt graag bij u langs voor een demonstratie! Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar: sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie