Sagola spuitpistolen, de meest onderhoudsvriendelijke in de markt!

27-02-2014


De innovatieve constructie van de Sagola spuitpistolen zorgt ervoor dat er geen afdichtingen nodig zijn. Dit betekent dat de verschillende onderdelen zeer makkelijk demonteer- en monteerbaar zijn, waardoor het spuitpistool niet snel zal slijten of beschadigen. U kunt de pistolen dan ook op een snelle en efficiënte manier reinigen.
Bij de fabricage van de Sagola spuitpistolen, is er erg weinig ruimte voor fouten. Alle onderdelen moeten aan zeer strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Indien deze voorwaarden niet worden gehaald, worden de delen ook niet gebruikt. Lekkage of slechte spuitresultaten door slijtage of foutief monteren is nagenoeg uitgesloten. De Sagola pistolen hebben dan ook een garantieperiode van 3 jaar. Wanneer een pistool, bij normaal gebruik, binnen deze periode fouten vertoond wordt deze kosteloos vervangen!

Meer informatie over de spuitpistolen van Sagola?
Bekijk de documentatie Sagola spuitpistolen en toebehoren of neem contact met ons op via: +32 (0)53 82 52 82 (BE) of +31 (0)180 - 33 12 00 (NL).Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie