Feestelijke opening trainingscentrum

27-05-2014


Om u als klant nog beter te ondersteunen hebben wij ons trainingscentrum heringericht. Naast de mogelijkheden om te schuren, poetsen en polijsten is de scholingsruimte nu ook voorzien van een spuitcabine met spuitequipement, spuitenreiniger, mengtafel en mengmachine. Het trainingscentrum is vorige week feestelijk geopend door de Global Manager Techniek van Mirka.

Opening trainingscentrum Imbema Rhiwa schuurtechniek
Na de start van het Sagola spuitpistolen programma vorig jaar blijkt dat er bij onze klanten behoefte bestaat om de producten en processen in de praktijk uit te proberen en de mogelijkheden van de materialen te ontdekken. Hierop hebben wij besloten onze trainingsruimte opnieuw in te richten om zo nog beter praktijkgerichte trainingen en opleidingen te kunnen geven.  

In de nieuw ingerichte trainingsruimte kunnen wij praktijksituaties uit de Automotive en schildersmarkt compleet nabootsen. Met behulp van de spuitcabine kunnen de schuurresultaten nu verder worden "getest" en afgespoten met lak, zodat het eindresultaat beter kan worden beoordeeld. Voor schadebedrijven hebben wij speciale trainingsprogramma’s samengesteld, om de mensen in deze bedrijven nog verder te trainen in het gebruik van onze materialen. Hiernaast zal het trainingscentrum worden gebruikt om interne opleidingen te verzorgen en als steunpunt in Europa dienen om in samenwerking met Mirka materialen te testen.

Meer informatie over onze praktijkgerichte trainingen?
Neem contact met ons op via +31 (0)88 - 130 67 75


 


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie