Bezoek ons op de Autoprof Vakbeurs in Gorinchem

23-01-2015


Autoprofessioneel Schadeherstel VakbeursVan 3 t/m 5 februari treft u ons op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op stand 102 presenteren wij; Mirka schuurmaterialen, Farécla poets- en polijstsystemen en Sagola spuitapparatuur. Op een motorkap demonstreren wij diverse Mirka schuurmachines en de nieuwe Milwaukee accu polijstmachine. Hiernaast introduceren wij de Mirka Milwaukee poetsmachine setDeros 150 mm elektrische schuurmachine met 8 mm uitslag. Ook laten wij de handige schuurtrolley in combinatie met de nieuwe 1025L stofzuiger van Mirka zien. Tot slot kunt u het spuitpistolen programma van Sagola zelf uitproberen.

Milwaukee accu polijstmachine
De Milwaukee M12BPS-421X is een variabele 2-toerige accu polijstmachine, geschikt voor zowel polijst- als schuurtoepassingen. De machine heeft een compacte lengte van 130 mm waardoor er eenvoudig op moeilijke plaatsen gepoetst en geschuurd kan worden. De Milwaukee machine is verkrijgbaar als set in een koffer, welke tijdens de beurs aantrekkelijk geprijsd is. Bekijk de Milwaukee beursactie.

Schuurmachines
Deros 8mm schuurmachineNaast schuurmaterialen hebben wij ook een uitgebreide lijn schuurmachines in ons assortiment. Tijdens Autpoprof. introduceren wij de Mirka Deros 150 mm elektrische schuurmachine met 8 mm uitslag. De Mirka Deros 8 mm elektrische schuurmachine is uitermate geschikt voor het verwijderen van lak in combinatie met schuurschijven in grofte 80. Deze schuurmachine heeft verder dezelfde voordelen als de 5 mm uitslag. Meer informatie tref je op de Mirka Deros elektrische schuurmachine pagina.

Mirka Pros schuurmachineOok besteden wij extra aandacht aan de PROS schuurmachines. Deze ergonomische schuurmachines van Mirka zorgen voor een optimale stofafzuiging, ook wanneer er weinig lucht in de werkplaats voorhanden is. Door de speciaal ontwikkelde “break seal” van de PROS machines remt de steunschijf automatisch af als u stopt met schuren. Dit voorkomt diepe krassen in het oppervlak wanneer u weer verder gaat met schuren. Door de soft grip van de PROS schuurmachines is het vibratie niveau minimaal. De PROS680CV met 8 mm uitslag is uitstekend geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken.

Sagola spuitpistolen
Afgelopen jaar introduceerden wij een hoogwaardige lijn spuitapparatuur van de Spaanse fabrikant Sagola. Na deze succesvolle introductie hebben wij het assortiment onlangs uitgebreid, waardoor een nog completer programma spuitpistolen, filtersystemen en toebehoren beschikbaar is. Tijdens de beurs heeft Imbema Rhiwa een super scherpe actie met de Sagola digi 4500.

Naast deze Sagola actie hebben wij nog een aantal andere aantrekkelijke acties voor u samengesteld.

Wij vertellen u er graag alles over op stand 102!

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie