Bezoek ons op de SGA Vakdagen in Gorinchem

06-11-2014


Van 11 t/m 13 november treft u ons op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in Gorinchem. Op stand 254 laten wij een aantal 'stofvrije' schuurconcepten zien.

Van Mirka demonstreren wij de stille en lichtgewicht Deros650CV elektrische schuurmachine. In combinatie met het schuurproduct Abranet en de nieuwe compacte mobiele Mirka stofzuiger 1025L bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat.

Hiernaast kunt u de Mirka Drywall sander en het flexibele Handy kit handschuurblok tijdens de beurs uitproberen.

De Drywall_Sander is een handzame elektrische muurschuurmachine met 225 mm schijf. Wanneer deze muurschuurmachine in combinatie met Abranet wordt gebruikt, kunnen grote oppervlakten in korte tijd stofvrij geschuurd worden. Het afgesloten draaisysteem voorkomt dat er stof vrijkomt. Met de Mirka 915 industrieel vacuüm stofzuiger kan het stofprobleem nog verder geminimaliseerd worden.

De handy kit van Mirka is ideaal voor het schuren van plamuur en gyproc. Door de ergonomische vorm van het handschuurblok heeft u een perfecte feeling met wat u doet en kunt u eenvoudig over het oppervlak manoeuvreren. Hierdoor kunnen muren en gyproc naden eenvoudig strak worden geschuurd, met een vlak en egaal eindresultaat als gevolg. Met de stofslang kan het schuurblok eenvoudig op een stofzuiger worden aangesloten, wat in combinatie met de meegeleverde Abranet schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving zorgt.

Muren schuren met Mirka machines

Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft een betere controle over het te bewerken oppervlak, met een mooier eindresultaat en minder stof om op te ruimen als gevolg. Bovendien is een goede stofafzuiging natuurlijk gewoon beter voor de gezondheid!

Speciaal voor de beurs hebben wij een aantal aantrekkelijke “stofvrije” schuurpakketten voor u samengesteld.

Wij vertellen u er graag alles over op stand 254!

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.
 


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie