Bezoek ons op de stand van Mirka op de Automechanika 2014

01-09-2014


Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 september 2014 treft u ons tijdens de Automechanika op de stand van Mirka. Zij laat hier oplossingen zien voor het autoschadebedrijf van de toekomst; zoals de Deros650CV elektrische schuurmachine en Abranet Ace.

Wij verwelkomen u graag op stand C53 in hal 11.1.

Deros650CV
Mirka-Deros650CV-schuurmachineAfgelopen jaar werd de Mirka Deros bekroond met zowel de iF Product Design Award 2014 en de Red Dot Industrial Design Award 2014.

De MIRKA DEROS ® 650CV is een zeer gebruiksvriendelijke, stille en lichtgewicht elektrische handpalm schuurmachine zonder transformator. De schuurmachine is traploos in 7 niveaus te regelen door de lepel boven de palm of door de tip toetsen onder de lepel.

Tevens een unieke eigenschap is dat de steunzool van de machine is te verwisselen van 150 mm naar 125 mm zonder dat de machine een onbalans of vibratie krijgt. In combinatie met het schuurproduct Abranet bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat.

Elektrisch schuren heeft diverse voordelen ten opzichte van perslucht:
- Geluidsniveau (60dB / 82dB
- Kostenbesparend
- Geen koude lucht langs de hand
- Mobiel (niet overal perslucht aanwezig)
- Trillingsvrij (white tip finger effect)
- Krachtig

Voor meer informatie bekijk ook de Mirka Deros pagina of
ga direct naar de Mirka Deros 650CV schuurmachine.
Abranet-Ace
Abranet Ace

Abranet Ace schuurpapier is ontwikkeld voor zwaardere en veeleisende schuurtoepassingen. Vanwege de geoptimaliseerde nestconstructie en keramische korrels heeft Abranet Ace een superieure afname en prestatie op harde ondergronden. Ook om primers te schuren is Abranet Ace een ideaal product.Het geeft een snel en goed resultaat en heeft een zeer lange stand tijd.

Voor meer informatie ga naar de Abranet Ace producten.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie