Bezoek ons op Bootholland in Leeuwarden en....

02-02-2015


Logo beurs BootHollandVan 6-11 februari treft u ons op de vakbeurs Boot Holland in Leeuwarden. Op stand 2050 demonstreren wij de stille en lichtgewicht Mirka Deros elektrische schuurmachine. In combinatie met het schuurproduct Abranet en de compacte mobiele Mirka stofzuiger, kan eenvoudig een stofvrij resultaat worden bereikt. Hiernaast presenteren wij onze uitgebreide lijn poets- en polijstmiddelen van Farécla. Speciaal voor Bootholland hebben wij een aantal aantrekkelijke acties voor u samengesteld!


Stofvrije schuursetMirka Deros elektrische schuurmachine

Van Mirka demonstreren wij  een handige en gebruiksvriendelijke elektrische handpalm schuurmachine, zonder transformator. Met een gewicht van slechts 1 kg en een hoogte van 9,6 cm is de Mirka Deros twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Hierdoor zijn alle hoeken van de boot eenvoudig te schuren. Het lage gewicht en de goede balans en grip zorgen ervoor dat je, zelfs ondersteboven, lang kunt doorwerken. 

Tijdens de beurs kunt u de Deros schuurmachine zelf uitproberen en hebben wij een complete stofvrije schuurset voor u in de aanbieding!

Abranet klein verpakking
Stofvrij schuren met Abranet

De gebruiker van schuurmaterialen gaat steeds nadrukkelijker op zoek naar producten die de arbeidsomstandigheden verder kunnen verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Het revolutionaire product Abranet, dat stofvrij schuren mogelijk maakt, sluit hier goed op aan.

Abranet is, naast grootverpakkingen, ook in een efficiënte kleine verpakking te verkrijgen. Tijdens de beurs zijn deze Abranet zakjes tegen een leuke actieprijs te verkrijgen!


Handy-handschuurblok-Abranet-stroken
Mirka handschuurblokken
Wij leveren een compleet assortiment handschuurblokken. Met de Mirka handy, een ergonomisch en flexibel handschuurblok van 80 x 230 kunnen smalle en grote oppervlakken makkelijker worden bereikt. Het handschuurblok kan eenvoudig op een stofzuiger worden aangesloten, wat in combinatie met Abranet stroken, voor een stofvrije werkomgeving zorgt. De handschuurblokken zijn zeer geschikt voor het schuren van plamuur, primer, lakken, kunststof en hout.

Tijdens de beurs kunt u profiteren van een leuke actie met dit handschuurblok in combinatie met 3 zakjes Abranet!


Mirka stofzuiger 1025L

De Mirka stofzuiger 1025 L is een kwalitatief hoogwaardige, lichte en compacte stofzuiger, waardoor deze eenvoudig te verplaatsen en uitermate geschikt is voor gebruik op locatie. De 1000 Watt motor is krachtig genoeg voor stofafzuiging bij het schuren. Met de blaasfunctie kunt u eenvoudig moeilijk bereikbare delen schoon blazen.


Farecla poets-en polijstproductenBespaar tijd en geld met de poets- en polijstmaterialen van Farécla
De poetsmaterialen van Farécla zijn zeer geschikt voor het verwijderen van kleine krassen, roest, vuil en aanslag. Uw boot wordt weer schoon, glanzend en beschermd tegen regen, zout water en schadelijk UV. Hierdoor blijft uw boot als nieuw en voldoende beschermd voor 1 vaarseizoen.

De Farecla producten kenmerken zich door snelheid en een constante hoge kwaliteit. De verwerkingsprocessen zijn eenvoudig waardoor de gebruiker tijd en geld bespaart. Tevens zijn de producten op waterbasis en is er geen kans op het terugkomen van schuurkrassen. Het eindresultaat is dus direct en blijvend zichtbaar.

Bekijk het Farécla Marine stappenplan.


Wij verwelkomen u graag op stand 2050!

Voor gratis toegang kunt u contact met ons opnemen via 088 - 130 67 75.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie