Eenvoudig een perfect schuurresultaat met het OSP systeem van Mirka

19-05-2015


Mirka's Optimized Surface Preparation System is een stap-voor-stap schuursysteem waarmee u snel en eenvoudig een perfect eindresultaat bereikt. Het systeem is uniek dankzij de perfecte combinatie van innovatieve schuurmaterialen en machines. Het systeem is zo uniek dat het op dit moment met geen enkel ander systeem kan worden vergeleken.

In de loop der jaren is het "Net" schuren steeds meer een trend geworden. Het voordeel van "Net" schuren is dat het naast een perfect schuurresultaat ook nog eens een optimale stofafzuiging heeft. Een verdere ontwikkeling van dit "Net" schuren heeft geleid tot het OSP Systeem waarbij de schuurstappen zijn geminimaliseerd. 

In combinatie met de bijbehorende machines zorgt dit voor een snel en efficiënt schuurproces waarbij geen fouten meer kunnen worden gemaakt in het proces zelf, omdat de schuurstappen eenvoudig van 1 t/m 4 zijn genummerd. Deze ontwikkeling zorgt voor een perfect schuurresultaat en door de efficiency zorgt het ook nog eens voor een besparing in tijd tot wel 20% t.o.v de huidige schuursystemen.

Wilt u ook tijd besparen?
Neem dan contact met ons op via 0180 - 33 12 00. Wij geven graag een demonstratie!

Bekijk ook  Mirka OSP System folder.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie