Bezoek ons op de SGA Vakdagen 2015 in Gorinchem

28-10-2015


Van 10 t/m 12 november treft u ons op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in Gorinchem. Op stand 183 demonstreren wij van Mirka het 'stofvrije' schuursysteem en introduceren wij het Mirka glas polijstsysteem.

Deros-schuurmachine-stofvrij-schurenMirka stofvrij schuursysteem
Het 'stofvrije' schuursysteem bestaat uit de Mirka Deros650CV elektrische schuurmachine en de Mirka stofzuiger. Deze producten zijn voorzien van een
TNO-certificaatTNO certificaat stofvrij werken. In combinatie met het schuurproduct Abranet bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat. Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft een betere controle over het te bewerken oppervlak, met een mooier eindresultaat en minder stof om op te ruimen als gevolg. Bovendien is een goede stofafzuiging natuurlijk gewoon beter voor de gezondheid!  

Mirka-glas-polijsten

Mirka glas polijstsysteem 
Van Mirka introduceren wij een polijstset voor het professioneel verwijderen van krassen uit glas. Het glas polijstsysteem is verkrijgbaar in 77 en 125 mm en bestaat uit Mirka Abranet SIC NS schuurmateriaal, Mirka Abralon schuurmateriaal en Polarshine E3 glass polishing compound. In een paar eenvoudige stappen verwijdert u hiermee krassen uit glas.
Bekijk voor meer informatie het glas polijsten filmpje.


Mirka Drywall Sander
Drywall sanderDe Drywall_Sander is een handzame elektrische muurschuurmachine met
225 mm schijf. Wanneer deze muurschuurmachine in combinatie met Abranet wordt gebruikt, kunnen grote oppervlakten in korte tijd stofvrij geschuurd worden. Het afgesloten draaisysteem voorkomt dat er stof vrijkomt. Met de Mirka 915 industrieel vacuüm stofzuiger kan het stofprobleem nog verder geminimaliseerd worden.

Tijdens de beurs hebben wij een aantal aantrekkelijke “stofvrije” schuurpakketten voor u beschikbaar.

Wij vertellen u er graag alles over op stand 183!

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen. 


Drywall-sander
Deros-schuurmachine-stofvrij-schuren
TNO-certificaat
Drywall-sander

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie