Bezoek ons op Prowood en ontdek de voordelen van Abranet Max!

14-09-2015


Houtvakbeurs-Prowood-Gent-logoVan 18 t/m 22 oktober zijn wij aanwezig op de technologische houtvakbeurs Prowood in Flanders Expo te Gent. Op stand 2344 introduceren wij van onze leverancier Mirka de Abranet Max smalbanden en laten wij de Deros 650CV elektrische schuurmachine zien. Ook demonstreren wij een poets- en polijstsysteem en laten wij 3 pompen van Sagola zien. Tot slot hebben wij speciaal voor Prowood nog een aantal aantrekkelijke acties voor u samengesteld.

Mirka-Abranet-MaxAbranet Max smalbanden
In navolging van de Mirka Abranet schijven en stroken introduceren wij nu de Abranet Max smalbanden. Abranet Max is een universeel netschuurproduct, speciaal ontwikkeld voor diverse ondergronden zoals plamuur, gelakt en ongelakt hout, gipsplaten en pleisterwerk. De unieke netopbouw zorgt voor een optimale stofafzuiging en een fijner kraspatroon, wat resulteert in een betere finish van het oppervlak. Het materiaal loopt op harshoudend hout en zachte materialen minder snel vol, waardoor de banden veel langer mee gaan dan traditionele schuurbanden. De banden hoeven dus minder vaak vervangen te worden, waardoor er tijd en geld wordt bespaard! Bekijk de Abranet Max film voor meer informatie.

Tijdens de beurs kunt u de Abranet Max banden zelf uitproberen en profiteren van een leuke actieprijs!

Mirka-Deros650CV-schuurmachineMirka Deros 650CV elektrische schuurmachine
Van Mirka demonstreren wij een handige en gebruiksvriendelijke elektrische handpalm schuurmachine, zonder transformator. Met een gewicht van slechts 1 kg en een hoogte van 9,6 cm is de Mirka Deros twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Het lage gewicht en de goede balans en grip zorgen ervoor dat je, zelfs ondersteboven, lang kunt doorwerken. Bekijk voor meer informatie de Deros elektrische schuurmachine film.

Tijdens de beurs hebben wij een complete stofvrije schuurset voor u in de aanbieding!

Mirka-PolarshinePoets- en polijstsysteem
Tijdens de beurs demonstreren wij het Mirka Polarshine poets- en polijstsysteem.
Deze productlijn heeft voor de bezoekers die hoogglans spuiten zeker een toegevoegde waarde. De producten kenmerken zich door snelheid en een constante hoge kwaliteit. De verwerkingsprocessen zijn eenvoudig waardoor de gebruiker tijd en geld bespaart. Tevens zijn de producten op waterbasis en is er geen kans op het terugkomen van schuurkrassen. Het eindresultaat is dus direct en blijvend zichtbaar.

Wij verwelkomen u graag op stand 2344!
Registreer u online met code IMB942; voor een gratis toegangsticket.Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie