Programma slijpmaterialen nieuw in ons assortiment!

10-09-2015


Fiberschijf-slijpschijvenNaast schuurmiddelen hebben wij nu ook een complete lijn met slijpmaterialen van zeer hoge kwaliteit in ons assortiment opgenomen. Wij leveren deze slijpmaterialen onder ons eigen IM-PRO label.

Het assortiment bestaat uit doorslijpschijven, afbraamschijven, lamellenschijven, stripschijven, mini schuurschijven en schuurbandjes. Het programma is speciaal ontwikkeld voor de plaatwerkerij en heeft een aantal unieke eigenschappen.

Doorslijpschijven
Zo hebben de doorslijpschijven een hoge materiaal verspaning. Met de 0,8 mm schijf kunt u snel en zeer precies doorslijpen met minder materiaalverlies, lawaai en stof.Lamellenschijf

Lamellenschijven
De lamellenschijven hebben een zelfscherpende zirkonium korrel en zijn voorzien van een nieuw type lamellen bezetting met linnendrager en verhoogde korreldichtheid, wat voor een lange levensduur zorgt. Het voordeel is dat de schijven een agressieve afname hebben, waardoor een snellere materiaal verspaning, verhoogde slijtvastheid en een langere standtijd wordt bereikt. Ideaal voor alle metalen, van licht tot middelzwaar gebruik.

Stripschijven
Stripschijf-slijpschijvenDe stripschijven met duurzame, keramische aluminium oxide korrel, geavanceerde harsverbinding en open structuur zijn zeer geschikt voor het snel verwijderen van agressieve roest en verf. De schijven hebben geen korreluitbraak op verroeste delen en lopen niet vol op zachte materialen. Met weinig druk is de schijf goed toepasbaar voor oppervlakte finishing. Met meer druk verwijdert de schijf meer materiaal.

Het complete assortiment hebben wij opgenomen in een slijpmaterialen folder.

Heeft u nog vragen?
Neem contact op met onze binnendienst: +31 (0)88 130 67 75. Zij helpen u graag verder!


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie