Snel en efficiënt op elke gewenste plek een complete auto polijsten met de Milwaukee accu polijstmachine

22-12-2016


Milwaukee-accu-poetsmachine-150mmDe Milwaukee 150 mm draadloze 8 standen accu polijstmachine van Imbema Rhiwa Schuurtechniek is krachtig genoeg om snoer- of luchtgereedschap te vervangen. U kunt dus op elke gewenste plek draadloos werken zonder op zoek te moeten naar een stopcontact of compressor.

Snoerloos met krachtige accu

De Milwaukee snoerloze polijstmachines heeft geen in de weg zittende kabels die het bewerkte oppervlak beschadigen. U kunt vrij om de auto of boot heenlopen zonder in uw bewegingsvrijheid beperkt te worden. De REDLITHIUM-ION™ accu zorgt ervoor dat de machine altijd klaar is voor gebruik. Met een volle accu polijst u met gemak een volledige auto. Hierdoor bent u in staat om zeer snel en efficiënt te werken. Waarmee u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart!

Complete set in luxe koffer
Milwaukee-accu-poetsmachine-150mm

Het is een krachtige 150 mm polijstmachine waarop u eenvoudig zowel een 150 mm als 180 mm poetsvacht monteert. Dankzij de 8 standen toerental regeling is de machine voor iedere klus te gebruiken! De op 3 posities verstelbare handgreep zorgt voor een verbeterde controle over de machine en extra stabiliteit. Wanneer u verticaal met de machine werkt zorgt het met rubber beklede tandwielhuis voor meer comfort.

De 150 mm Milwaukee accu polijstmachine zit in een luxe koffer met 2 accu's, snellader, steunpad, lamswollen pad, gele wafel pad en Polarshine 10 polijstmateriaal. Hierdoor is deze machine overal mee naartoe te nemen en heeft u direct alles bij de hand.

Polarshine 10
Mirka Polarshine 10 is een uniek 1-staps poetssysteem. Dit product op waterbasis geeft onmiddellijk het gewenste resultaat en voorkomt opvulling van de kras. Het is zelfs mogelijk om een schuurkras van P1500 permanent te verwijderen. Hiernaast zorgt de Polarshine 10 direct voor een perfecte eindfinish. In combinatie met de lamswollen en gewafelde foampad kunt heel eenvoudig en snel polijsten. Het belangrijkste pluspunt van het systeem is dat het resultaat blijvend is.

Naast de Milwaukee 150 mm polijstmachine hebben wij ook een 77 mm voor u beschikbaar. De 77 mm heeft een extra stand waardoor u met deze machine ook roterend kunt schuren.

Meer informatie over de Milwaukee polijstmachine?
Bekijk de Milwaukee leaflet of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 of het contactformulier in.Milwaukee-accu-poetsmachine-150mm


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie