Bezoek ons op de Autoprof Vakbeurs in Gorinchem

18-02-2016


Autoprof stand 102

Van 8 t/m 10 maart 2016 treft u ons op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op stand 102 presenteren wij diverse noviteiten van; Mirka schuurmaterialen, Farécla poets- en polijstsystemen, Sagola spuitapparatuur, Sundstrom adembescherming, Impro slijpmaterialen en Kranzle hogedrukreinigers.

Mirka stofvrij schuursysteem

Abranet-strokenDe basis van het Mirka stofvrije schuursysteem is het multifunctionele netschuurproduct Abranet. Abranet is speciaal ontwikkeld voor het schuren van grondverf, primers, lakken en composieten. Een van de vele voordelen is dat de Abranet schuurstroken en -schijven een langere levensduur hebben dan traditionele schuurmaterialen. Bekijk het Abranet filmpje...Tijdens de beurs demonstreren wij het stofvrije schuursysteem van Mirka. Dit systeem is 15 jaar geleden door Mirka, als eerste schuurmaterialen fabrikant, geïntroduceerd. Nu vele prijzen later is dit concept een stuk verder ontwikkeld en staat 2016 in het teken van stofvrije schuur perfectie; 'Stap vandaag nog over naar stofvrij werken'.

In combinatie met de Mirka elektrische schuurmachines en de Mirka stofzuigers heeft u een compleet systeem om stofvrij te schuren. Om efficiënter met het stofvrije schuursysteem te kunnen werken, heeft Mirka een compacte en wendbare schuurtrolley ontwikkeld.
Mirka-schuurtrolley

Op deze schuurkar past een mobiele stofzuiger, waarmee 2 personen kunnen schuren. Ook is er plek voor 3 schuurmachines, welke nodig zijn om tot een perfect schuurresultaat te komen. Hiernaast heeft de trolley een afsluitbare voorraadkast. 

U kunt de Abranet netschuurproducten ook direct op uw eigen stofafzuigsysteem en schuurmachine gebruiken, zodat u geen extra investeringen hoeft te doen. Het enige wat u dan nodig heeft, is de speciaal ontwikkelde steunschijf.

Schuren van aluminium met Abranet NC 

Abranet-NC-aluminium-schuren

Speciaal voor het schuren van aluminium, ter voorkoming van corrosie, introduceren wij Abranet NC. Bij de fabricage van schuurmaterialen worden vaak zwaardere metalen gebruikt. Hierdoor geeft traditioneel schuurmateriaal op aluminium meestal niet het gewenste resultaat. Er blijft een residu van metalen en zink achter die oxidatie kunnen vormen. Met Abranet NC heeft u dit probleem niet. Samen met het technologische centrum Ketek® hebben wij een speciale koffer samengesteld met de groftes die je gebruikt voor het schuren van aluminium. Bekijk de complete oplossing...

Tijdens de beurs is deze koffer te verkrijgen tegen een aantrekkelijke actieprijs.

Sundström SR 900 halfmasker

sundstrom-SR900-maskerVoor een schadehersteller is goede adembescherming erg belangrijk. Tijdens Autoprof introduceren wij van Sundström een nieuw halfmasker, de SR 900. Dit masker is gebaseerd op het concept dat een halfmasker gecombineerd kan worden met een externe filterhouder. Het filter wordt in een houder op de heup gedragen. Via twee ademluchtslangen wordt de filterhouder op het halfmasker aangesloten. Daardoor blijft het masker licht en compact en neemt het weinig ruimte in beslag. Bekijk het sundstrom SR 900 demo filmpje...

Natuurlijk hebben wij ook weer een aantal aantrekkelijke acties voor u beschikbaar.
Wij vertellen u er graag alles over op stand 102.

Gratis toegang

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.Mirka Abranet stroken

Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie