Abranet Max; de innovatieve smalband met lange levensduur!

16-06-2016


In navolging van de Mirka Abranet schijven en stroken introduceren wij nu de Abranet Max smalbanden.
Abranet Max is een universeel netschuurproduct, speciaal ontwikkeld voor diverse ondergronden zoals;
plamuur, gelakt en ongelakt hout, gipsplaten, spachtelputz en pleisterwerk.De unieke netopbouw van Abranet Max zorgt voor een optimale stofafzuiging en een fijner kraspatroon, wat resulteert in een betere finish van het oppervlak. Ook ontstaat er dankzij deze netopbouw geen wrijvingswarmte, waardoor het schuuroppervlak niet oververhit raakt of de band verbrandt. Het materiaal loopt op harshoudend hout en zachte materialen minder snel vol, waardoor de Abranet Max smalbanden veel langer mee gaan dan traditionele schuurbanden. De banden hoeven dus minder vaak vervangen te worden, waardoor er tijd en geld wordt bespaard!

Voordelen Abranet Max smalbanden:

Bespaar tijd - minder stilstandtijd van de machine bij het vervangen van de banden.

Bespaar geld – Abranet Max loopt nauwelijks vol en gaat veel langer mee dan traditioneel schuurpapier.

Praktisch – universeel product voor uiteenlopende materialen.

Eenvoudig in gebruik – achterop de band staat geen draairichting vermeld, zodat de band in beide richtingen kan draaien.

Perfecte afwerking – de unieke netopbouw zorgt voor een fijner kraspatroon, wat resulteert in een betere finish van het oppervlak.

Geen wrijvingswarmte – dankzij de netopbouw ontstaat er geen wrijvingswarmte, waardoor het schuuroppervlak niet oververhit raakt of de band verbrandt.

Bekijk voor meer informatie de Abranet Max folder of neem contact met ons op via:
+31 (0)88 130 67 75 (NL) / +32 (0)53 82 52 82 (BE).Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie