Stap over naar stofvrij werken

03-05-2016Het stofvrije schuursysteem werd 15 jaar geleden door Mirka, als eerste schuurmaterialen fabrikant, geïntroduceerd. Nu vele prijzen later, is dit concept een stuk verder ontwikkeld; ‘Stap over naar STOFVRIJ WERKEN!’ Want zeg nu zelf; het is toch veel leuker en makkelijker om te werken in een stofvrije en schone omgeving?

Mirka-abranet-stofvrij-schuren

Mirka Abranet stofvrij schuren

De basis van het Mirka stofvrije schuursysteem is het multifunctionele netschuurproduct Abranet. Abranet is speciaal ontwikkeld voor het schuren van grondverf, primers, lakken en composieten. Een van de vele voordelen is dat de Abranet schuurstroken en -schijven een langere levensduur hebben dan traditionele schuurmaterialen. Abranet gebruikers weten dat dit leidt tot slimme besparingen, zoals meer winstgevendheid en een sterke concurrerende positie.

Mirka is momenteel hard bezig om verder te innoveren en de Abranet range uit te breiden zodat u optimaal kunt profiteren van de meest vooruitstrevende schuuroplossingen. Dit innovatieve stofvrije schuurconcept is uniek. De gepatenteerde opbouw zorgt voor een fenomenale stofafzuiging over het gehele oppervlak met een stofvrij schuurresultaat.

Bekijk voor meer informatie de stofvrije schuur perfectie pagina.


Mirka Abranet stroken

Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie