Meet het gebruik van je Mirka Deros met de Mirka app!

14-11-2016


De Mirka Deros elektrische handpalm schuurmachine is vernieuwd! De nieuwe Deros bevat een ingebouwde trillingssensor met bluetooth connectie waardoor u verbinding met uw telefoon of tablet kunt maken. Met de MyMirka app ziet u het gebruik, slijtage, realtime snelheid en schuurintensiteit (vibratie) van uw Mirka Deros schuurmachine. Hierdoor heeft u nog meer controle en inzicht in het verbruik en status van de Deros!

Mirka-Deros-bluetooth-functie-Mymirka-app  

Trillingsniveau

Deros-MymirkaMirka vindt de gezondheid en veiligheid van de gebruiker erg belangrijk. Trillingen tijdens het schuren kunnen gezondheidsschade en vermoeidheid veroorzaken. Door de trillingen van de Deros schuurmachine via de myMikra app dagelijks bij te houden kunt u dit voorkomen. 

De Mirka's Tool Vibration indicator meet het trillingsniveau en toont deze op een kleur gesorteerde schaal. Bovendien wordt de snelheidsweergave gevisualiseerd in een afzonderlijke grafiek. De vibratie wordt gemeten volgens de ISO 5349-1: 2001 (E). Wanneer het trillingsniveau boven de Europese grenswaarde komt geeft de Mirka app adviezen om de trillingen te verlagen, zoals het aanpassen van de schuurdruk of snelheid.

Mymirka app

Ga voor meer informatie over de Mymirka app en de installatie hiervan naar: www.mirka.com/mymirka/

Meer informatie over de Mirka Deros?

Bekijk de Mirka Deros elektrische schuurmachine pagina, de Mirka Deros schuurmachine folder of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 / contactformulier.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie