Efficiënter werken met het verbeterde en innovatieve OSP systeem van Mirka

08-12-2016


Optimale-schuur-proces-systeem-MirkaOm nog efficiënter te kunnen werken heeft Mirka het OSP systeem aangepast. Het Optimale Schuur Proces Systeem van Mirka is een stap-voor-stap systeem waarbij traditionele schuurstappen worden vervangen. Het schuursysteem is simpel en heeft een schuurstap minder. U heeft alles bij de hand en hoeft minder schuurpapier te wisselen. Hierdoor werkt u sneller, realiseert u een snellere doorlooptijd en bespaart u geld. 

Update OSP systeem
Het OSP netschuurproduct van stap drie is voorzien van een keramische korrel waardoor het product een betere afname en een langere standtijd heeft gekregen. De papieren schuurschijf van stap vier is vervangen door een netschuurschijf. Dit betekent dat het gehele OSP systeem uit netschuurproducten bestaat, voor een compleet stofvrij schuurproces.
Mirka-OSP-systeem-logo
Netschuurproducten
Het gebruik van netschuurproducten in combinatie met de Mirka machines, geeft u als gebruiker voordelen die u niet met een conventioneel schuursysteem bereikt. Het OSP systeem is agressief genoeg om verf te verwijderen, maar niet zo agressief dat het diepe krassen achterlaat. Daarnaast blijft het oppervlak stofvrij, wat een betere visuele controle over uw schuurwerk geeft en voor een gezondere werkomgeving zorgt. Het belangrijkste verschil is dat netschuurproducten minder snel vollopen, hierdoor wordt het beter hergebruikt dan een papieren schuurproduct. 

Meer informatie over het OSP systeem?

Bekijk het OSP filmpje of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 of het contactformulier in.
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie