Nieuw: Mirka draadloze 32 mm schuurmachines - voor het verwijderen van oneffenheden in de lak

17-10-2016


De Mirka® AOS-B 130NV en de Mirka® AROS-B 150NV zijn de nieuwe generatie 32 mm koolborstelvrije, Li-ion accu aangedreven, excentrische schuurmachines . Met deze professionele snoerloze schuurmachines heeft u geen last meer van in de weg zittende luchtslangen of elektriciteitskabels, waardoor de schuurmachines ideaal zijn voor kleine schuurklussen zoals het verwijderen van zakkers en oneffenheden in de lak. Ook voor de mobiele werker die niet altijd een stopcontact of compressor tot zijn beschikking heeft zijn de draadloze schuurmachines zeer geschikt.

cordless-sanders

Lichtgewicht met krachtige accu

De Mirka AOS-B 130NV en de Mirka AROS-B 150NV finishing machines liggen met een laag gewicht van onder de 0,56 kg en een ergonomische grip zeer goed in de hand. Dankzij de krachtige Lithium Iom 10,8 Volt accu heeft de machine een lange standtijd en is deze in 45 minuten weer opgeladen. De Mirka schuurmachines zijn voorzien van een innovatieve Quick-Lock snelaansluiting (roloc) voor het eenvoudig vervangen van de steunschijf. 

Overal inzetbaar

Door het kleine formaat, het ergonomische ontwerp, het lichte gewicht en de krachtige accu zijn de Mirka AOS-B 130NV en de Mirka AROS-B 150NV schuurmachine overal inzetbaar en kunt u langer doorwerken zonder vermoeid te raken. Het schuren van moeilijk bereikbare plekken is met deze handzame 32 mm schuurmachine geen probleem. U kunt vrij om het te schuren object heenlopen zonder in uw bewegingsvrijheid beperkt te worden en er is geen kabel of slang die het bewerkte oppervlak kan beschadigen.

Stofdeeltjes in 1 schuurstap verwijderen

Deze nieuwe draadloze 32 mm Mirka schuurmachines zijn ideaal voor het weg polijsten van kleine oneffenheden zoals stofjes, zakkers en kleine vlekken in combinatie met de Mirka Polarstar SR 32 mm schijven. Hiermee kunt u de storende stofdeeltjes in 1 schuurstap verwijderen. Aansluitend kunt u dan meteen polijsten. 

Voordelen:

Mirka-cordless-sanders

  • Accucapaciteit tot 16 uur bij spot repair werkzaamheden
  • Geen hinderlijke slang of kabel 
  • Ergonomisch ontwerp
  • Lichtgewicht
  • Laag geluidsniveau
  • Laag trillingsniveau
  • Eenvoudige montage van de steunschijf door middel van een
    Quick-Lock-systeem
  • Korte oplaadtijd van de accu

De Mirka AOS-B 130NV en de Mirka AROS-B 150NV worden geleverd met steunpad, nippel,
adapterset en een pad voor zowel klittenband als zelfklevend schuurpapier! 

Als u binnen 30 dagen na aankoop uw schuurmachine op de Mirka website registreert krijgt u 12 maanden extra garantie waardoor de garantieperiode 3 jaar bedraagt. Voor meer info zie de garantievoorwaarden.

Meer informatie?

Bekijk de Mirka draadloze 32 mm schuurmachines folder of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 of vul het contactformulier in.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie