Bezoek ons op de Parket Ambachtsdagen van onze klant Plinten & Profielen Centrale

06-09-2016


PPC-ambachtsdagenOp 25 en 26 september staan wij op de Parket Ambachtsdagen van onze klant PPC in Wijk bij Duurstede. Een gratis tweedaags vakevenement voor alle professionals die parket-, laminaat- en PVC-vloeren verkopen of leggen. Maak hier kennis met het stofvrije netschuurproduct Mirka Abranet

Ook in de parketindustrie is het belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Fijnstof is namelijk schadelijk voor de gezondheid. De Abranet schijf zorgt voor een reductie van bijna 100% stof. Stof van het schuren hecht niet op het oppervlak van de schijf, waardoor vollopen wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

Abranet maakt het werken makkelijker en leuker! Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft u een betere visuele controle over het te  bewerken oppervlak. Bovendien heeft u een schoner oppervlak en een betere finish, met een mooier eindresultaat als gevolg.

Speciaal voor harde ondergronden laten wij Abranet Ace en Abranet HD zien.

Mirka-Abranet-AceAbranet Ace

Abranet Ace is ontwikkeld voor zware en veeleisende schuurtoepassingen. Vanwege de geoptimaliseerde netconstructie en keramisch korrels heeft Abranet Ace een superieure afname en prestatie op hardhout (zoals beuken en eiken) en geeft het een snel resultaat op diverse andere harde ondergronden. Ook om primers te schuren is Abranet Ace een ideaal product. Het geeft een snel en goed resultaat en heeft een zeer lange standtijd.

Abranet HD

Abranet_HDAbranet HD is een unieke schuurschijf voor het snel verwijderen van lijmlagen (trappen) of harde lakken. Het voordeel van Abranet HD is dat de netdrager vele male dikker is dan andere netstructuren. De nylon structuur zorgt voor een agressieve afname van het materiaal en geeft gelijk een mooi schuurbeeld, met als resultaat een tijdsbesparing in het verdere verloop van het schuurproces. Door een minimale beschadiging op de randen en het niet snel vollopen van de schijf wordt de levensduur verlengd. Abranet Heavy Duty is uitermate geschikt voor grof en zwaar werk. 

Natuurlijk hebben wij ook een aantal aantrekkelijke acties voor u beschikbaar.
Kom naar onze stand en wij vertellen u er alles over.

Meer informatie?
Meer informatie over de Parket Ambachtsdagen 2016 treft u op de Plinten en profielen centrale website.
Voor meer informatie over Abranet kunt contact opnemen met onze specialisten via: 088 - 130 67 75.Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie