Bezoek ons op de SGA Vakdagen 2016 in Hardenberg

27-09-2016


Van 11 t/m 13 oktober 2016 treft u ons op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in Hardenberg. Op stand 508 demonstreren wij naast het 'stofvrije' schuursysteem van Mirka, Mirlon Total handpads en introduceren wij Q-silver Delta.
 Abrnaet-deros

Mirka stofvrij schuursysteem

Van Mirka demonstreren wij het 'stofvrije' schuursysteem, bestaande uit de stille en lichtgewicht Deros650CV elektrische handpalm schuurmachine en de compacte Mirka stofzuiger 1025L. In combinatie met het schuurproduct Abranet bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat. 

Schuren zonder storende stofdeeltjes geeft een betere controle over het te bewerken oppervlak, met een mooier eindresultaat en minder stof om op te ruimen als gevolg. Bovendien is een goede stofafzuiging natuurlijk gewoon beter voor de gezondheid!  

Q-silver Delta
Mirka-Q-silver-DeltaTijdens de beurs introduceren wij de Q-silver Delta schuurschijven. Deze zijn door Mirka speciaal ontwikkeld  voor het machinaal schuren van hardhouten kozijnen, hoeken en randen. Door de aluminium oxide korrel is Q.silver Delta agressief genoeg om snel en efficiënt het gewenste resultaat te verkrijgen. Het product heeft een hoge hittebestendigheid en is daardoor ook sterk genoeg voor het schuren van metalen oppervlakken.

Q.Silver is een duurzaam schuurproduct dat niet snel vol loopt en daardoor langer mee gaat. Hiernaast heeft het een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Mirlon Total
Mirka-Mirlon-Total-handpadsVan Mirka demonstreren wij tijdens de beurs de Mirlon Total schuurmatjes. Deze handpads zijn voor een schilder zeer geschikt voor een perfecte afwerking van de lak. Met Mirlon Total kunt u schilderwerk wat nog intact is licht opschuren zonder te ver door te schuren. Het object wordt zeer snel mat en geeft geen glansplekken weer. Mirlon Total is perfect te gebruiken in combinatie met een ontvetting of reinigingsmiddel.

Mirlon Total is zeer geschikt om lastig te bereiken plekken voor het lakwerk te matteren. Mirlon Total heeft een hoge snijkracht waardoor een gelijkmatig kraspatroon ontstaat en de lak zich gemakkelijk hecht. Mirlon Total werkt door een hogere agressiviteit sneller dan andere gelijkwaardige producten. Hiernaast is het opener van structuur en flexibeler. Door het versterkte polyamide draad heeft Mirlon Total een lange levensduur. Bekijk de Mirlon Total producten.

Tijdens de beurs hebben wij een aantal aantrekkelijke acties voor u beschikbaar.

Wij vertellen u er graag alles over op stand 508!

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen. 


Drywall-sander
Deros-schuurmachine-stofvrij-schuren
TNO-certificaat
Drywall-sander
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie