Goede afname en langere standtijd met de nieuwe Abranet Ace stroken

27-09-2016


Mirka-Abranet-Ace-strokenPer 12 september hebben wij de bekende Abranet stroken met open netstructuur en goede stofafzuiging vervangen door de verbeterde Abranet Ace versie. Hiermee kunt u langer en sneller werken met een mooier eindresultaat.

Sneller werken
Abranet Ace is voorzien van een keramisch korrel waardoor het product een superieure afname en een langere standtijd heeft gekregen. Hierdoor is het mogelijk om sneller te werken. 


Stofvrij werken
De unieke netstructuur zorgt voor een optimale stofafzuiging, waardoor vollopen wordt voorkomen en de levensduur van Abranet Ace wordt verlengd. Schuren zonder stofdeeltjes geeft u een betere visuele controle over het te bewerken oppervlak, met een mooiere afwerking en eindresultaat als gevolg.

Toepassing
Abranet-aceDit netschuurproduct is uitermate geschikt voor het schuren van plamuur, grondverf, primers, composieten, hardhout en diverse andere harde ondergronden. Wij raden u aan de nieuwe Abranet Ace stroken i.c.m. onze handschuurblokken of vlakschuurmachine te gebruiken.

P-normering
De Abranet Ace stroken zijn verkrijgbaar in groftes P80 tot en met P400. In tegenstelling tot andere fabrikanten blijft Mirka wel de ‘P-normering’ van de Fepa hanteren. Dat betekent dat de krasdiepte die de keramische korrel geeft, gelijk blijft aan de gewoonlijke krasdiepte. U schuurt dus sneller, maar u bent later in het schuurproces niet langer bezig om diepere krassen te verwijderen. Het is dus heel eenvoudig om over te stappen.

Voordelen Abranet Ace:
- dankzij de polyamide structuur en keramische korrel een lange levensduur
- unieke netstructuur zorgt voor optimale stofafzuiging
- betere visuele controle over het te bewerken oppervlak
- bruikbaar bij: schadeherstel, timmerwerk, industrie en schilderwerk
- geschikt voor het schuren van hout, metaal en primer

Meer informatie of Abranet Ace stroken testen?
Bekijk de Abranet Ace stroken folder of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 / sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl

Naast Abranet Ace stroken zijn er ook Abranet Ace schijven verkrijgbaar.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie