Generatiewisseling directie Imbema

01-04-2017 Imbema Groep


Tags
Alexander Bloemers

Per 1 april heeft Alexander Bloemers het stokje overgenomen van Robert Bloemers als algemeen directeur van de Imbema Groep. Robert Bloemers, tweede generatie, was algemeen directeur van 1983 – 2017 en treedt per direct toe tot de Raad van Commissarissen.

Onder leiding van Robert Bloemers heeft Imbema zich ontwikkeld als een stabiel familiebedrijf. De Imbema Groep is een industriële groothandelsorganisatie en is met een breed assortiment producten en diensten onder meer actief in de energie- en waterbranche, de mobiliteitsmarkt, bouw en Infra, offshore en maritieme wereld en handel en industrie. De Imbema Groep viert dit voorjaar haar 70-jarig jubileum.

Alexander Bloemers over de ambities van de Imbema Groep: “Robert heeft een prachtig bedrijf opgebouwd. We hebben een geweldige basis en een enthousiast team om verder op voort te bouwen. Het is een spannende tijd. Onze uitdaging is om met de organisatie de volgende stap naar de toekomst te maken. Ook in onze wereld verandert er veel en moeten we aansluiten op de veranderende vraag in de markt en de digitaliseringsgolf. We hebben daarvoor al veel in huis, hardware gaat steeds vaker praten en de ontwikkeling van nieuwe diensten krijgt dan ook veel aandacht.“


Gerelateerd aan dit bericht

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie