Bekijk onze noviteiten op de Autoprof Vakbeurs 2017

09-01-2017


Team-schuurtechniek-Imbema-RhiwaVan 7 t/m 9 februari 2017 staan wij op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. U treft ons op stand 101, direct bij de ingang.

Onze schuurspecialisten vertellen u hier alles over onze noviteiten en bieden u graag een oplossing voor al uw schuurproblemen.

Natuurlijk hebben wij ook weer een aantal aantrekkelijke acties voor u beschikbaar. 

Vernieuwde Mirka Deros

Mirka-Deros-bluetooth-functie-Mymirka-appDe nieuwe Deros elektrische schuurmachine bevat een ingebouwde trillingssensor met bluetooth connectie, waarmee u verbinding met uw smartphone of tablet kunt maken. Met de MyMirka app meet u eenvoudig het  gebruik, slijtage, realtime snelheid en schuurintensiteit (vibratie) van uw Mirka Deros schuurmachine. Lees meer...

In combinatie met het Mirka netschuurproduct Abranet en de nieuwe Mirka 1230 stofzuigers heeft u een compleet systeem om stofvrij te schuren. Om efficiënter met het stofvrije schuursysteem te kunnen werken, heeft Mirka een compacte en wendbare schuurtrolley ontwikkeld.

stofzuigers

Mirka 1230 stofzuiger

Tijdens de beurs introduceren wij van Mirka de nieuwe 1230 stofzuigers. Deze voldoen aan de steeds hogere eisen die er aan stofzuigers worden gesteld. De 1230 stofzuiger range is uitgerust met een krachtige 1200 W motor met een afzuiging van 250 mbar en een luchtstroom van 4500 l / min. Dit maakt de stofzuiger zeer geschikt voor stofvrije schuurtoepassingen.

Hiernaast zorgt de automatische filterreiniging voor een aanzienlijk betere prestatie en wordt de levensduur verlengd. Bekijk voor meer informatie de Mirka 1230 stofzuiger leaflet.

Milwaukee polijstmachine

Milwaukee-polijstmachineDe Milwaukee 150 mm draadloze 8 standen accu polijstmachine is krachtig genoeg om snoer- of luchtgereedschap te vervangen. U kunt dus op elke gewenste plek draadloos werken zonder op zoek te moeten naar een stopcontact of compressor. Met een volle accu polijst u met gemak een volledige auto. Hierdoor bent u in staat om zeer snel en efficiënt te werken. Waarmee u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. Lees meer...

Sundström SR 500 

Sundstrom-volgelaatsmasker-filterunitVoor een vakman is goede adembescherming erg belangrijk. Daarom laten wij tijdens de Autoprof het Sundström SR540 / SR500 volgelaatmasker met motoraangedreven filterunit zien. Deze adembescherming geeft de gebruiker een maximale bescherming met een zeer hoge luchttoevoer. De motorunit is eenvoudig te bedienen en wordt met een riem om het middel gedragen, waardoor de drager een optimale bewegingsvrijheid heeft. Bekijk voor meer informatie de SR540 /SR500 leaflet.

Wij ontvangen u graag op stand 101.

Gratis toegang

Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Mirka Abranet stroken

Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley
Mirka-schuurtrolley


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie