Samenwerking Thialf, Innovatielab Thialf en de Imbema Groep: samenwerken aan de snelste ijsvloer ter wereld

06-01-2017 Imbema Groep


Imbema Groep en Thialf Innovation Lab

De Imbema Groep wordt official supplier van materialen op het gebied van ijsbehandeling. Denk daarbij aan de levering van de alom bekende ZAMBONI ijsdweilmachine. Op innovatiegebied zullen Imbema en het Innovatielab Thialf onder andere samenwerken aan ontwikkelingen op het gebied van ijs- en klimaatbeheersing zoals bijvoorbeeld toepassingen met het op afstand besturen van slimme meters in gas, water en warmte. Daarnaast vormen ook sport-medische toepassingen met schuimstoffen onderwerp van de samenwerking.

De Imbema Groep is een groep breed georiënteerde technische handelsondernemingen. De Imbema Groep levert kwalitatief hoogstaande technische toepassingen en producten in uiteenlopende vakgebieden. Imbema is de Benelux dealer voor ZAMBONI. Voor de Imbema Groep zal Thialf fungeren als R&D-basis en innovatielab voor de (door)ontwikkeling van producten in samenwerking met de producenten.Voor Thialf is de Imbema Groep al jarenlang een betrouwbare en gepassioneerde partner die garant staat voor kwaliteit en vernieuwende oplossingen.

Innovatielab Thialf

Imbema is het eerste bedrijf dat zich committeert aan het Innovatielab Thialf, dat sinds afgelopen zomer in bedrijf is. Alexander Bloemers, directie Imbema Groep:

"Dit innovatiepartnership geeft de Imbema Groep de unieke kans om in dit oer-Hollandse hart van Nederland te werken aan innovatieve oplossingen en geavanceerde proefopstellingen en klanten, medewerkers en leveranciers te laten meekijken naar onze innovaties.”

De komende drie jaar zullen Thialf, het innovatielab Thialf en Imbema samen werken aan de snelste ijsvloer van de wereld.


Thialf EK Allround Sprint 2017


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie