Slimmer repareren met Imbema Rhiwa Schuurtechniek

12-06-2017


In de autoschadeherstelbranche bestaat een enorme behoefte om sneller en slimmer te repareren. Om onze klanten hierbij te helpen verzorgen wij techniektrainingen op locatie. Hiermee is uw personeel in 1 ochtend op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken.

Techniektraining

Demo trailer

Demo-trailer-mirkaOm deze trainingen op locatie te kunnen geven hebben wij een demo trailer ingericht. De trailer is voorzien van onze nieuwste systemen. Samen met de klant bekijken wij waar de behoefte ligt en welk programma men wil volgen. De trainingen bevatten de laatste technieken op het gebied van plamuren, schuren en lakcorrectie.

Techniektraining ASN Rotterdam

Afgelopen maand is de trailer voor het eerst ingezet bij ASN Rotterdam. Onze productspecialist Ben de Kramer demonstreerde hier het Mirka schuur- en polijstsysteem, waarbij de onderwerpen stofvrij schuren en elektrisch schuren centraal stonden. Na deze ochtend waren de medewerkers van ASN  weer compleet op de hoogte van de laatste technieken.

Interesse in een techniektraining?

Heeft u ook interesse in een techniekochtend of -middag neem dan contact op met onze productspecialisten via  +31 (0)88  130 67 75 of vul het contactformulier in. 

Schuurstofzuiger-filterklasse


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie