Steeds meer klanten vinden de weg naar Poetsenpolijsten.nl

23-06-2017 Imbema Rhiwa Schuurtechniek


Poetsenpolijsten.nl“Na de vernieuwing van onze webshop Poetsenpolijsten.nl eind 2016, zagen we meteen een stijgende lijn in het aantal mensen wat onze webshop weet te vinden”, vertelt Jim Besuijen (foto rechts), sector manager Handel & Industrie bij Imbema Groep. “Het lanceren van een e-commerce platform heeft veel voeten in aarde gehad. Er is veel energie gestoken om dit e-commerce platform op een hoog niveau te brengen, maar het succes is er, dus mogen we dat vieren."

Toegevoegde waarde

Poetsenpolijsten.nl is eind 2014 gelanceerd met als doel om professionele poetsmiddelen en onderhoudsmiddelen voor auto, caravan, camper en boot voor een groot publiek beschikbaar te maken. Besuijen: “Poetsenpolijsten.nl onderscheidt zich juist door de toegevoegde waarde die onze webshop levert. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het beste uit hun aankopen halen. Daarom staat achter Poetsenpolijsten.nl ook een team van experts dat onze klanten helpt en adviseert. Van hoe men in een paar stappen eenvoudig een kras in de motorkap verwijderd, tot het weer strak wit maken van vergeelde panelen van een caravan. Dat doen we via de online chat, e-mail of gewoon de telefoon". Bij Imbema vinden we het ook belangrijk dat klanten altijd van de service gebruik kunnen maken. "Onze service stopt ook niet na de levering, want wij blijven onze klanten helpen. Ook als zij tijdens het gebruik van onze producten een vraag hebben, staan we voor ze klaar”, benadrukt Besuijen.

“Nog belangrijker, klanten beoordelen onze service met een 9,3.“

Poetsenpolijsten.nlHet team achter de webshop kon vandaag een klein feestje vieren. Door de explosieve stijging van het aantal online transacties in het afgelopen half jaar werden alle doelstellingen gehaald. Besuijen: “Niet alleen omzet nam fors toe. Onze topmerken zoals Farécla, Mirka en IMPRO zijn inmiddels een begrip geworden bij zowel professionele gebruikers als consumenten. Maar nog belangrijker voor ons, klanten beoordelen onze service met gemiddeld een 9,3. Dat is een heel waardevol compliment voor ons".

“Het tweaken en tunen is iets wat niet stopt”

Gesteund door onze resultaten , wordt Poetsenpolijsten.nl nog verder verbeterd. Zo worden voorbereidingen getroffen om de online marketing te intensiveren. Besuijen: “Het tweaken en tunen is iets wat niet stopt na de lancering van een e-commerceplatform. Ons team is continu bezig om de productlijn te optimaliseren en content te verbeteren". Verder wordt ook aan de technische kant gewerkt. Zo wordt de webshop gekoppeld aan het ERP-systeem van Imbema. "Zo besparen we veel tijd met het verwerken van transacties. Die tijd kunnen we investeren in het geven van nog meer toegevoegde waarde”, aldus de sector manager Handel & Industrie.

Bezoek www.poetsenpolijsten.nl en ontdek onze oplossingen voor auto, boot, caravan en camper.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie