Expertreview; "De Sagola 4600 Xtreme is een geweldig spuitpistool"

11-05-2017


Het nieuwe 4600 spuitpistool van Sagola is klein, licht van gewicht en ligt lekker in de hand. De gelijkmatige verneveling met minimale overspray zorgt voor een snel en uniform eindresultaat. Met dit model verwerkt u de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig zonder dat het pistool verstopt.

Review van een spuitpistolen expert

The 'Gunman' schrijft reviews over de nieuwste spuitpistolen en is zeer enthousiast over de Sagola 4600 Xtreme; "De Sagola 4600 Xtreme is een geweldig spuitpistool". Bekijk de video review:Lees het complete review op de website van the gunman.

De 7 belangrijkste verbeteringen van het 4600 spuitpistool

Sagola-4600-spuitpistool

 • RVS nozzle (spuittip)

  Voor een goede verfverdeling, uniforme afwerking en gelijkmatig spuitpatroon.

 • Aluminium luchtkap met grote luchtgaten

  Zorgt dat de verf niet verstopt waardoor het spuitpistool geschikt is voor het verwerken van HS en watergedragen lakken.

 • Luchtverdeelsysteem

  Zorgt voor een gelijkmatige verneveling en minder overspray waardoor er minder verf verloren gaat. Dit bespaart kosten en is milieuvriendelijker.

 • Rond en vlakstraalregelaar

  Hiermee stelt u het soort oppervlak dat u gaat spuiten in. Voor kleine toepassingen en hoeken kiest u de ronde straal en voor grote oppervlakken de vlakke straal. De horizontale straal gebruikt u voor het spuiten van links naar rechts en de verticale straal voor het spuiten van boven naar onder.

 • Vernieuwde materiaalregelaar met rvs huis

  Hiermee bepaalt u de gewenste verfopbrengst en spuitbreedte. Hoe verder u de naald open zet, hoe meer verf er uit komt.

 • Soft flow naaldvering 

  Zorgt ervoor dat de nozzle soepel opent en sluit en niet vast blijft zitten.

 • Kleurcodes

  Ideaal om spuitpistolen uit elkaar te houden. 

Onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen

Het Sagola 4600 spuitpistool is gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder rubbers en pakkingen waardoor het zeer onderhoudsvrij  is. De aluminium luchtkap met grote luchtgaten zorgt ervoor dat het spuitpistool niet snel verstopt en eenvoudig is schoon te maken.

Gratis Colad Snap Lid System

Wanneer u nu een Sagola 4600 Extreme spuitpistool koopt krijgt u er een gratis Colad Snap Lid System bij. Een uniek systeem voor het aanbrengen van alle soorten lak waarbij u de mengbeker ook als bovenbeker gebruikt. Hiermee bespaart u tijd, geld en moeite!

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie de Sagola 4600 Xtreme spuitpistool leaflet of neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in. Zij komen het nieuwe Sagola 4300 Xtreme spuitpistool graag bij u demonstreren!

Schuurstofzuiger-filterklasseDeze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie