DEOS vlakschuurmachine genomineerd voor S.G.A. Vakdagen Innovation Award

06-11-2017


Innovatie-award-SGA-vakdagen-2017De Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine is genomineerd voor de Innovation Award 2017, welke tijdens de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem wordt uitgereikt. Bekijk alle deelnemende innovaties via de Must See Route en breng uw stem uit. Als beursbezoeker kunt u dus bepalen of de DEOS vlakschuurmachine wint.

Mirka DEOS vlakschuurmachine

Van 7 t/m 9 november 2017 staan wij op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem op stand 102. Hier introduceren wij de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine voor de schildersbranche.

De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. De schuurmachine beschikt over een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor u een perfecte controle heeft om eenvoudig en snel tot een mooi schuurresultaat te komen. Met de Mirka DEOS vlakschuurmachine behoort handschuren tot de verleden tijd. 

Stem op de DEOS via het Innovation Award stembiljet

Breng uw stem op de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine tijdens de beurs uit via het Innovation Award stembiljet en lever deze in bij de entree van de beurs. Het stembiljet is tijdens de beurs ook op onze stand te verkrijgen.  

Innovation Award uitreiking

Locatie:    Business Point - evenementenhal Gorinchem

Wanneer:  Donderdag 9 november om 16.00 uur 

Meer informatie?

Bezoek ons tijdens de SGA vakbeurs op stand 102 of neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75. Vraag voor GRATIS toegang een E-ticket aan. Wij verwelkomen u graag op onze stand!


Schuurstofzuiger-filterklasse


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie