Limited Edition: Sagola 4600 Scrambler

23-01-2018


Heeft u het nieuwste finishing 4600 Extreme spuitpistool van Sagola al geprobeerd? Dit lichte spuitpistool met mooi spuitbeeld is nu verkrijgbaar in een Limited Edition; de Sagola 4600 Scrambler. Een uniek vintage ontwerp met met off road prestaties. 

De Sagola 4600 Extreme geeft een gelijkmatige verneveling met minimale overspray. Hierdoor bereikt u snel een uniform eindresultaat met minimale verspilling van materiaal.

De aluminium luchtkap met grote luchtgaten voorkomt verstopping waardoor u de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig verwerkt. Het Sagola 4600 spuitpistool is gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder afdichtingsringen waardoor het zeer onderhoudsvrij  is. 

Video review spuitpistolen expert

De 4600 extreme wordt door spuitpistolen expert 'The Gunman' omgeschreven als als een geweldig spuitpistool. Bekijk zijn video review.

Probeer de 4600 Extreme zelf uit

Bezoek ons tijdens de Autotechnica in hal 6 op stand B03 en probeer de Sagola spuitpistolen zelf uit.

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie de Sagola 4600 Xtreme pagina of neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in.

Schuurstofzuiger-filterklasse


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie