Klanten

Van alle markten thuis


Een overzicht van de marktsegmenten waar wij actief in zijn. Klik op het marktsegment voor meer details.

Schadeherstel- en auto industrie

Schadeherstel,- en auto industrie

In de automotive markt levert de afdeling Schuurtechniek aan de ART aftermarket (schadeherstelbedrijven) en de OEM auto-industrie. Als totaalleverancier van Mirka schuurmaterialen, luisteren wij goed naar de wensen van onze klant.

Poetsmarkt

Poets-en polijstmarkt

Speciaal voor de poetsbranche hebben wij een selectie van producten gemaakt die een optimaal resultaat geven wanneer auto’s er weer als nieuw uit moeten zien en ruiken. Dit complete programma bestaat uit autoreinigingsmiddelen, schuurmiddelen, poets- en polijstmiddelen en accessoires.

Hout- en kunststofbranche

Hout- en kunststofbranche

Voor de houtverwerkende industrie biedt Imbema Rhiwa Schuurtechniek een breed assortiment schuurbanden. Veel van deze banden kunnen uit voorraad worden geleverd en indien er geen passende afmeting voorradig is, kan er met de klant een voorraadprogramma worden gestart.

Schildersmarkt

Schildersmarkt

Voor de schilder is het belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Tevens is het door de nieuwe watergedragen systemen van groot belang dat er nauwkeurig wordt geschuurd. Wij bieden u Mirka Abranet; een stofvrij schuursysteem dat schuurstof afvoert en het eindresultaat positief beïnvloedt.

Jachtbouw

Jachtbouw

Voor de jachtbouw hebben wij een compleet programma schuurmiddelen van Mirka voor u beschikbaar. Hiermee kunt u houten boten restaureren en verweerde polyester boten herstellen.

Doe-het-zelf

Doe-het-zelf-markt

Voor de semi-professionele gebruiker van schuurmaterialen heeft Imbema Rhiwa Schuurtechniek een programma schuurproducten dat een afgeleide vormt van de professionele schuurproducten. De producten hebben dezelfde kwaliteit maar dan in een handzamere verpakking.

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie