Projecten en praktijkcases

Hoe onze oplossingen geimplementeerd worden


Onze producten bieden vaak de oplossing voor een bepaald probleem. Hoe deze  producten door onze klanten worden toegepast, hebben wij verzameld en beschreven op deze pagina. Wellicht vindt u tussen deze praktijkcases ook een oplossing voor uw probleem.

Sagola filtersysteem met grote capaciteit voor het spuiten van industriële objecten

Sagola-5200-filtersysteem
Autoschade Montferland gaat zich ook op de industriële markt richten. In de industrie zijn de te spuiten objecten soms zo groot dat er met twee spuiters gewerkt wordt. Daarom moest Monterferland de inrichting van haar spuitcabine aanpassen. Een nieuw filtersysteem met grotere capaciteit is hierbij noodzakelijk.

Rob Smeets schildersbedrijf zeer enthousiast over Mirlon Total handpads

Mirka-Mirlon-Total-handpads
Sacha Jansen van schildersbedrijf Rob Smeets is zo enthousiast over onze Mirlon Total handpads dat hij zijn ervaring deelde op linkedIn. Hierin gaf hij aan dat hij meerdere merken schuurmatjes heeft geprobeerd maar dat hij de Mirlon Total matjes van Mirka echt super vindt.

ABS den Elzen optimaliseert met OSP systeem

OSP-systeem-toepassing-ABS-schuurkar
Dankzij de eenvoud en snelheid is het OSP systeem van Mirka erop gericht de traditionele schuurstappen te vervangen. In de nieuwe vestiging van ABS Den Elzen te Rotterdam durven ze dit wel aan en is het gehele systeem in één keer geïmplementeerd.

Stofvrij en snel schuren van schepen met Mirka

Deros-elektrische-schuurmachine-schip
De Mirka Deros elektrische schuurmachine van Imbema Rhiwa Schuurtechniek is door zijn geringe gewicht en kleine formaat uitermate geschikt voor het schuren in kleine en krappe ruimtes. Zo wordt deze schuurmachine met regelmaat ingezet bij het schuren van gelcoats bij schepen.

Mirka Abranet Ace: ideaal schuurproduct voor schrijnwerkerijen!

Abranet Ace is ontwikkeld voor zware en veeleisende schuurtoepassingen. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor schrijnwerkerijen. De 2 belangrijkste schrijnwerkerijen in Wallonië, waren na 1 dag testen onmiddellijk overtuigd van de kwaliteit van “Abranet Ace”.

Succesvolle audit met Mirka schuurmaterialen bij autoschadebedrijf

Mirka-schuurmachines
Een Autoschadebedrijf werkte al een geruime tijd en naar alle tevredenheid met onze Mirka schuurmaterialen, maar na een uitgebreide cijferanalyse bleek er ruimte voor verbetering.Onze adviseur heeft na een gesprek met de ondernemer een audit op de werkvloer gedaan.

Gelakte Carbon Printing corrigeren en polijsten?

Lakcorrectie carbone printing
Een klant van ons had een probleem met het corrigeren en polijsten van gelakte carbon printing. Het huidige systeem werkte niet naar wens. Een droog schuurproces en een 1 stap polijstsysteem van Mirka zorgden voor een flinke tijdswinst en beter eindresultaat.

Schuren houten keukenblad met mooi resultaat!

Bij een klant van Ikea is een houten keukenblad in de keuken gemonteerd. Daarna is de keuken afgemonteerd en de tegels gevoegd. Met flinke voegstrepen op het blad als gevolg. Onze specialist schuurtechniek werd gevraagd hoe dit het beste behandeld kon worden.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie