Sagola filtersysteem met grote capaciteit voor het spuiten van industriële objecten

Autoschade Montferland investeert op advies van Imbema Rhiwa in 5200 filtersysteem


Autoschade-MontferlandAutoschade Montferland gaat zich naast de autoschade markt ook op de industriële markt richten. In de industrie zijn de te spuiten objecten soms zo groot dat er met twee spuiters gewerkt moet worden. Daarom moest Autoschade Monterferland de inrichting van haar spuitcabine aanpassen en geschikt maken voor meer spuitwerk. Een nieuw filtersysteem met grotere capaciteit is hierbij noodzakelijk. 

Op advies van specialist Hans Wubs van Imbema Rhiwa koos Montferland voor het Sagola 5200 filtersysteem. Met name de capaciteit van de Sagola 5200 in combinatie met het 2-staps filtersysteem en de concurrerende prijs gaven de doorslag. Het 5200 filtersysteem heeft een luchtstroom van wel 2500l/ min en filtratie in twee stappen van 8 naar 0,01 micron.

Waarom is een filtersysteem noodzakelijk?
De lucht die een compressor verlaat is nat en vervuild. Voordat de lucht kan worden gebruikt, moet deze perslucht gefilterd worden. Zonder filtratie kunnen oliedeeltjes, roest en andere vervuiling schade aan je gereedschap aanrichten en voor vroegtijdige slijtage zorgen. Een filtersysteem voorkomt ook onnodig luchtgebruik en levert u een energiebesparing op.

Sagola-5200-filtersysteemSagola filtersytemen
De Sagola filtersystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk omdat de luchtdruk via het filter aangepast kan worden. Met slechts één handomdraai kan de werkdruk snel en precies geregeld worden. Naast het Sagola 5200 filtersysteem hebben wij ook het 5100 en 5300 filtersysteem.

Het Sagola 5300 filtersysteem is speciaal ontwikkeld voor watergedragen lakken. Deze heeft een extra filter welke naast water en vervuiling, organische stoffen zoals oliedampen uit de lucht filtert.

Het Sagola 5100 filtersysteem is geschikt voor high-solid lakken. Het filter is bestand tegen temperaturen tot 180°.

Meer informatie over filtersystemen?
Neem contact op met onze specialist Hans Wubs via +31 (0)6 22 95 88 40 of vul het
contactformulier in.
Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie