Efficiënter werken met de Mirka schuurtrolley

De oplossing voor het werken met mobiele stofzuigers


Vaak kiezen schadeherstellers voor centrale stofafzuiging, omdat dit makkelijk is. Het is echter wel een dure oplossing, omdat de zware stofzuiger meestal maar voor één persoon staat te draaien. Een mobiele stofzuiger, met een automatisch start en stopsysteem, vraagt veel minder energie. U kunt hiermee tot duizenden euro's besparen!

Om efficiënter met een mobiele stofzuiger te kunnen werken, introduceerde Mirka afgelopen zomer een schuurtrolley. Het grote voordeel is dat de trolley compact en wendbaar is. Op de schuurkar past een mobiele stofzuiger, waarmee 2 personen kunnen schuren. Ook is er plek voor 3 machines, welke nodig zijn om tot een perfect schuurresultaat te komen. Hiernaast heeft de trolley een afsluitbare voorraadkast.

Autoschade Steketee uit Yerseke was al langere tijd opzoek naar een goede oplossing voor het werken met mobiele stofzuigers. Bij de introductie van de Mirka schuurtrolley waren ze zo enthousiast, dat ze direct 3 exemplaren hebben besteld. "De trolley voldoet precies aan onze eisen", aldus Kees Luteijn van Autoschade Steketee!

Wilt u ook efficiënter werken? Neem contact op met onze binnendienst via 0180 - 33 12 00.

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie