Autoschade Herstel Meerburg kiest voor Mirka vlakschuurmachine!

Met de Mirka vlakschuurmachine kunnen reparatieplekken volledig geschuurd worden.


Bij Autoschade Herstel Meerburg werden plamuurplekken altijd met een handschuurblok strak gemaakt. Maar de tijden veranderen en de huidige markt vraagt om slimmer en sneller reageren.

"Wij kijken altijd of het reparatieproces geoptimaliseerd kan worden", aldus Ronald van Popering van Autoschade Herstel Meerburg. Met de Mirka vlakschuurmachine kunnen de meeste reparatieplekken volledig geschuurd worden. Hiernaast zorgt de machine voor een egaler schuurbeeld, zodat schuurstappen kunnen worden overgeslagen. Dit scheelt ons weer enorm veel tijd en geld. De vlakschuurmachine is een echte aanwinst voor ons bedrijf!

De Mirka vlakschuurmachine is voorzien van een speciale Abranet steunzool. Deze zorgt in combinatie met Abranet schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving. De steunpad is zeer vlak en hard, waardoor een perfect eindresultaat wordt bereikt. De machine is licht van gewicht en trillingsvrij waardoor deze erg prettig en eenvoudig is in gebruik. Kortom: deze machine mag niet in uw schadebedrijf ontbreken!

Wilt u ook sneller repareren? 
Neem contact met ons via 0180 - 33 12 00.

Bekijk de Mirka OS383CV vlakschuurmachine.


 

 

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie