Stofvrij en snel schuren van schepen met Mirka

Deros elektrische schuurmachine i.c.m. Abranet Ace


De Mirka Deros elektrische schuurmachine van Imbema Rhiwa Schuurtechniek is door zijn geringe gewicht en kleine formaat uitermate geschikt voor het schuren in kleine en krappe ruimtes. Zo wordt deze schuurmachine met regelmaat ingezet bij het schuren van gelcoats bij schepen. De matroos van binnenvaart vrachtschip V.O.F. Conforza is in onderstaand filmpje druk de machinekamer aan het schuren met de Deros elektrische schuurmachine.

In combinatie met Mirka Abranet Ace en de stofzuiger gaat dit stofvrij met direct een effectief resultaat! Bijkomend voordeel is dat de motor en luchtfilters niet ingeplakt hoeven te worden om deze voor stof te beschermen. 

TNO certificaat stofvrij werken
De Mirka Deros is een zeer gebruiksvriendelijke lichtgewicht elektrische handpalm schuurmachine zonder koolborstels en transformator. Deze ergonomische schuurmachine is voorzien van een 8-uurs TNO certificaat en voldoet hiermee ruimschoots aan alle eisen om stofvrij te werken.

Bluetooth connectie & MyMirka app
De Deros met ingebouwde trillingssensor en bluetooth connectie waardoor u via de MyMirka app connectie met uw telefoon kunt maken. Hiermee kunt het gebruik van uw Deros bijhouden. Lees meer…

Kennismaken met de Deros schuurmachine?
Vraag vrijblijvend een demonstratie met de Mirka Deros schuurmachine aan via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in.  

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie