Gelakte Carbon Printing corrigeren en polijsten?

Dat kan eenvoudig met de schuur- en polijstproducten van Mirka!


Een klant van ons had een probleem met het corrigeren en polijsten van gelakte carbon printing. Het huidige systeem met drie verschillende polijstpasta's en een nat schuursysteem werkte niet naar wens. Met name de arbeidstijd was te hoog.

Onze specialist kwam met de oplossing: een droog schuurproces en een 1 stap polijstsysteem van Mirka zorgden voor een flinke tijdswinst en beter eindresultaat.


Met de nieuwe lijn Microstar producten P1500 en P2500 van Mirka waren de kleine lakfouten en sinaasappelstructuur snel verwijderd. Doordat deze producten droog gebruikt worden is er een perfect zicht tijdens het proces en zijn de krasdieptes optimaal. Hierna werd de geschuurde lak gepolijst met Polarshine 10; een 1 stap polijstsysteem van Mirka. 

Met Mirka Polarshine 10 is een optimale snijkracht en hoge glans snel te bereiken. Belangrijk is dat de temperatuur laag blijft tijdens het polijsten. De lamswollen pad zorgt voor een goede koeling en verwijderd de schuurkrassen snel en permanent. Voor een perfecte glans en blijvend resultaat moet er nog  worden na gepolijst met een gele foampad en Mirka Poalrshine 10.

Voor meer informatie neem contact met ons op via +31 (0)88 130 67 75 of bekijk de Microstar producten en het Polarshine 10 polijstsysteem. Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie