Lekkende koppelingen vervangen door Staubli koppelingen!

Een lekkende koppeling kost al snel een euro per dag.


Autoschade Steketee heeft samen met onze specialist een kritische inventarisatie van de bestaande koppelingen in haar werkplaats gemaakt. Zij had last van lekkende koppelingen. Zoals algemeen bekend, kost een lekkende koppeling erg veel geld en kunnen er ook onveilige situaties voor de werknemers ontstaan. 

Elke lekkende koppeling kost u al gauw een euro per dag. Voor een gemiddelde werkplaats zomaar 2000 euro per jaar. Zonde van het geld. Oorzaak van de meeste lekkages is een slechte of beschadigde insteeknippel in de snelkoppeling. Hiermee wordt de afdichting in de snelkoppeling beschadigd. Ook een combinatie van slangpilaar, slang en slangklem met verkeerde maatvoeringen kan een oorzaak zijn, net zoals uitgeharde slangen met craquelé.

Onze specialist adviseerde onze Staubli koppelingen. Omdat dit robuuste en stalen koppelingen zijn, met 10 jaar garantie, was de keuze door Autoschade Steketee snel gemaakt.

Met een goed uitgekozen Stäubli of Prevost snelkoppeling kunt u vele malen de kostprijs besparen door uitgespaard drukverlies. Lees meer over de Staubli veiligheidskoppelingen.....

Ga naar onze veiligheidskoppelingen.

Wilt u ook geld besparen en uw werknemers veilig en verantwoord laten werken in uw werkplaats?
Vraag vrijblijvend om advies via 0180 - 33 12 00. 

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie