Perfect strak schuren van plamuur en gyprocnaden

De Mirka handy kits bieden hierbij de oplossing.


Het mooi strak schuren van plamuur op muren en gyprocnaden is een lastige klus. Met een schuurmachine is de kans op doorschuren groot en kun je niet altijd overal bij komen. De Mirka handy kits bieden hierbij de oplossing.

Deze nieuwe handschuurblokken van Mirka zijn ideaal voor het schuren van plamuur en gyproc. Door de ergonomische vorm van het handschuurblok heeft u een perfect feeling met wat u doet en kunt u gemakkelijk over het oppervlak manoeuvreren. Hierdoor kunt u muren en gyprocnaden perfect strak schuren, met een mooi vlak en egaal eindresultaat als gevolg.

De Mirka handy kits zijn verkrijgbaar in een standaardafmeting van 70 x 198 mm en in een afmeting van 80 x 230 mm. De laatste is uitermate geschikt voor het schuren met 2 handen, om zo nog sneller te kunnen werken. De handschuurblokken zijn verpakt in een mooie doos, compleet met stofdarm. Hiermee kan het schuurblok eenvoudig op een stofzuiger worden aangesloten, wat voor een stofvrije werkomgeving zorgt. Dankzij de meegeleverde vellen Abranet schuurstroken heeft u een maximale stofafname van 99%. Hierdoor ziet u perfect wat u doet en heeft u minder opkuiswerk nadien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling binnendienst:
+31 (0) 33 180 12 00 (NL) / +32 (0) 53 82 52 82 (BE).

Meer informatie over de Mirka handy kits.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie