Riva boot weer in topconditie met de poets- en polijstproducten van Farécla.

Met Farecla Marine Profile 200 en 500 werd al snel de beoogde kwaliteit behaald.


Harting Wooden Classics, een scheepswerf gespecialiseerd in de restauratie en ombouw van klassieke houten boten, heeft al tientallen Riva’s mogen restaureren. De visie van Harting‘s restauratie is om een boot in dezelfde of zelfs betere staat terug te brengen dan toen die destijds de originele scheepswerf verliet. 

De klanten van Harting verwachten dan ook de hoogste kwaliteit. Op basis van die visie zijn zij altijd op zoek naar producten om deze kwaliteit te verhogen. Zo is de scheepswerf samen met onze specialist de uitdaging aangegaan om een Riva boot met de producten van Farécla weer in topconditie te krijgen.

Eerst wordt de Riva boot grof geschuurd met Mirka Autonet P40. Na 8 lagen lak wordt de boot compleet afgeschuurd met als laatste stap P3000. Hierna wordt de lak weer op hoogglans gepolijst. Voorheen ondervond Harting problemen om de lak weer op hoogglans te krijgen. Met Farecla Profile 200 en 500 werd al snel de beoogde kwaliteit behaald. Harting Wooden Classics is overtuigd van de professionaliteit van de Farécla producten.

Bent u ook overtuigd? 
Bel voor meer informatie over onze Farécla poets- en polijstproducten of een demonstratie naar 0180 - 33 12 00. 

Bekijk ook het Farécla Profile stappenplan of ga direct naar de Farécla Marine Profile producten.

 

Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie