Schadeherstel- en auto industrie


In de automotive markt levert de afdeling Schuurtechniek aan de ART aftermarket (schadeherstelbedrijven) en de OEM auto-industrie. Als totaalleverancier van Mirka schuurmaterialen, luisteren we goed naar de wensen van onze klant. Wij bieden oplossingen voor het schuren van kaal plaatwerk, naar het schuren van plamuur tot aan het poetsen en polijsten van gelakte oppervlakken.
 
Wij spelen snel in op ontwikkelingen, wat geresulteerd heeft in een zeer sterke aanwezigheid in de auto-industrie met de Mirka schuurproducten. Naast deze schuurproducten bieden we een programma poets- en polijstmaterialen van Farécla aan. 

De poetsmaterialen van Farécla zijn uitermate geschikt voor re-conditionering van auto’s en de polijstmaterialen dragen bij tot een snelle en efficiënte manier van werken bij het corrigeren van kleine lakfouten tijdens het schadeherstelproces.

Een programma met veiligheidsluchtkoppelingen, maskingtape, lijm- en afdichtingmaterialen en spuitapparatuur zorgt ervoor dat we een compleet pakket non-paint materialen kunnen aanbieden. 

Naast deze productlijnen zoeken wij altijd verder naar uitbreiding van het programma, om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie