Hout- en kunststofbranche


Voor de houtverwerkende industrie biedt Imbema Rhiwa Schuurtechniek een breed assortiment schuurbanden. Veel van deze banden kunnen uit voorraad worden geleverd en indien er geen passende afmeting voorradig is, kan er met de klant een voorraadprogramma worden gestart. 

Omdat er naast schuurbanden nog meer toepassingen zijn waarbij schuurmaterialen worden gebruikt, hebben wij ook een aanzienlijk assortiment conventionele schuurproducten beschikbaar. Onze schuurspecialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste product voor de gevraagde applicatie. 

Naast hout wordt er ook steeds meer kunststof verwerkt, bijvoorbeeld bij de fabricage van windmolens, de productie van jachten, toeleveranciers van de auto-industrie (bumpers en interieurs), sanitair etc. Wij bieden oplossingen voor het schuren van glasvezel versterkt kunststof tot het schuren en polijsten van speciale oppervlakken. 

Indien er sprake is van afwerking van kunststof ondergronden met lak wordt er meer schuurmateriaal gebruikt. Ook hierbij is een zo glad mogelijk eindresultaat erg belangrijk. De poets- en polijstmaterialen van Farécla zorgen daar dan ook voor. 

Tevens bieden wij ook nog een compleet assortiment supplementaire producten zoals: schuurmachines, schuurblokken, stofafzuigsystemen etc. 
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie