Duurzame en betrouwbare oplossingen

Hoe onze producten problemen oplossen


Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing. Hoe u met onze producten een bepaald probleem kunt oplossen leest u hieronder.

Sneller en slimmer repareren

Bij het het repareren van auto's worden de plamuurplekken vaak met een handschuurblok strak gemaakt. Maar handschuren kost veel tijd en geeft geen egaal schuurresultaat. Met de nieuwe Mirka Deos elektrische vlakschuurmachine kunt u deze reparatieplekken volledig machinaal schuren.

Moeilijk bereikbare houten oppervlakken schuren

Het schuren van moeilijk bereikbare houten oppervlakken wordt vaak met de hand gedaan. Maar handschuren is vermoeiend, kost veel tijd en geeft vaak niet direct het gewenste resultaat. Met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine gaat dit een stuk eenvoudiger, mooier en sneller.

Stofvrij werken in de houtverwerkende industrie

Mirka-Deros-schuurmachine

Voor werknemers in de houtverwerkende industrie is het belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid. Alleen is nog steeds niet iedereen die hiermee in aanraking komt, zich bewust van de ernstige gezondheidsrisico's.

Hoe verwijder je boomsappen, insecten en overspray van een auto zonder de lak te beschadigingen?

verwijderen-van-aanslag-van-je-auto

Het goed schoonmaken van autolakken kan heel eenvoudig met behulp van onze kleischijven in combinatie met Mirka Clay Lubricant spray. Boomsappen, insecten en ander verkeersaanslag verwijder je zo snel zonder de lak van de auto aan te tasten.

Sundström SR 900 halfmasker brengt revolutie in adembescherming

sundstrom-SR900-masker

Voor een schadehersteller is goede adembescherming erg belangrijk. Vaak wordt voor een halfmasker gekozen. Maar er zijn situaties waarin een halfmasker met filterpatronen niet handig is, zoals bij werkzaamheden met een gelaatsscherm. Met het nieuwe SR 900 halfmasker lost u dit probleem op.

Bespaar tijd, materiaal en kosten met de Ultimax schuurbanden

Ultimax-schuurbanden

Ultimax schuurbanden hebben een groot aantal kleine uitsparingen waardoor het schuurmateriaal niet snel vol loopt. Hierdoor gaat Ultimax veel langer mee dan traditionele schuurbanden. U hoeft de banden dus minder vaak te vervangen, waardoor u tijd en geld kunt besparen!

Abranet NC: de oplossing voor het schuren van aluminium

Abranet-NC-aluminium-schuren

Steeds vaker wordt er bij auto’s gebruik gemaakt van aluminium onderdelen. Wanneer deze onderdelen beschadigen moeten ze worden herstelt. Het verwijderen van de lak kan alleen niet met elk soort schuurpapier. Met Abranet NC kan dit wel!

Professioneel verwijderen van krassen uit glas

Mirka-glas-polijsten

Met behulp van de Mirka glas polijstset kunt u eenvoudig krassen uit glas verwijderen. Bekijk het Mirka filmpje en volg de verschillende stappen voor een professioneel resultaat.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie