Witte verweerde polyester schepen op hoogglans met Mirka Polarshine 35!

Hiermee kunt u in één arbeidsgang een verweerde laag op hoogglans brengen.


PolijstenIn de praktijk blijkt het polijsten van verweerde witte polyester (gelcoat) schepen een tijdrovend en arbeidsintensief proces. Door de belasting van UV kan een onbeschermde gelcoat snel verkrijten. Er zal vaak eerst geschuurd moeten worden om de laag te herstellen.

Met Mirka Polarshine 35 polijstmiddel hoeft dit niet! Met dit product kunt u in één arbeidsgang een verweerde laag op hoogglans brengen. Dit bespaart de nodige uren en materialen. Voor een duurzame bescherming tegen schadelijk UV en een sterke barrière tegen regen en zout water gebruikt u de Farécla Profile UV Wax.

PolarshineMirka Polarshine 35
Deze nieuwe grove polijstpasta is speciaal ontwikkeld voor toepassingen binnen de Marine en andere samengestelde industrieën. Polarshine 35 minimaliseert schuurstappen en produceert een hoge oppervlakteglans. Deze polijstpasta heeft unieke emulgerende eigenschappen, waardoor het risico van uitdrogen of oververhitting van het oppervlak vermindert. De viscositeit van de Polarshine 35 vermindert spatten en is eenvoudig te gebruiken. Voor een perfect eindresultaat moet deze verbinding worden gebruikt met een lamswol poetssteunschijf. Hiermee kan met één product en in één arbeidsgang een verweerde laag tot een goede glans komen. Dit bespaart de nodige uren en materialen. 


Farécla Profile UV Wax

Deze wax biedt een uitstekende en duurzame bescherming tegen schadelijk UV en een sterke barrière tegen regen en zout water. De dikke romige vloeibare formule is gemakkelijk met de hand of machinaal aan te brengen. De Farecla Profile UV wax kan ook worden gebruikt bij vochtig weer en is bestand tegen uitdrogen, zelfs in zonnige omstandigheden. Het product is laboratorium getest volgens NEN-EN-ISO 4892, ASTM D5894 voor langere verweringsprestaties, waardoor uw boot voldoende beschermd is voor 1 vaarseizoen. Bekijk het Farécla Marine stappenplan.

Mocht het nodig zijn om toch vooraf te schuren, dan adviseren wij Mirka Abralon. Verkrijgbaar in handpads en schijven Ø77 mm / Ø150 mm.

Meer informatie?
Onze specialist komt graag bij u langs voor een demonstratie! Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar: sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl

 
Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze specialist

Hans Wubs
Hans Wubs
Imbema Rhiwa Schuurtechniek
Commercieel adviseur
Bel +31 6 22 95 88 40

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie