Moeilijk bereikbare houten oppervlakken schuren

met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine


Het schuren van moeilijk bereikbare houten oppervlakken wordt vaak met de hand gedaan. Maar handschuren is vermoeiend, kost veel tijd en geeft niet direct het gewenste resultaat. Met de Mirka DEOS vlakschuurmachine schuurt u deze moeilijk bereikbare houten delen zoals kozijnen, louvredeuren, latten, smalle stroken en meubels eenvoudig machinaal. Dit gaat een stuk sneller en u heeft direct een mooi egaal schuurresultaat zodat u minder schuurstappen nodig heeft. Dit scheelt u tijd en geld.

Mirk-deos-vlakschuurmachine-hout

Langer doorwerken met de Mirka DEOS vlakschuurmachine

Met een gewicht van nog geen 1 kg en een hoogte van 10 cm is de DEOS elektrische vlakschuurmachine erg licht en compact waardoor deze zeer geschikt is voor het schuren van moeilijk bereikbare houten plekken met beperkte bewegingsvrijheid. Dankzij het lage gewicht en het ergonomische ontwerp is de Mirka DEOS vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken. 

Mirka-Deos-Abranet-AceOm het schuren nog comfortabeler en leuker te maken heeft de Mirka DEOS ook nog eens een geïntegreerde elektronische motorrem, een eenvoudig te bedienen toerentalhendel en een laag geluidsniveau. 

Stofvrije werkomgeving

Voor werknemers in de schildersbranche en houtverwerkende industrie is het erg belangrijk dat er zo weinig mogelijk stof geproduceerd wordt. Fijnstof afkomstig van allerlei houtsoorten is schadelijk voor de gezondheid. De Mirka DEOS vlakschuurmachine is voorzien van een speciale beschermpad. Deze zorgt in combinatie met de Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. Hiernaast zorgt goede stofafzuiging er ook voor dat uw schuurpapier minder snel volloopt en u dus langer kunt door schuren.

Veiliger en comfortabeler werken met de my Mirka app

De Mirka DEOS heeft een geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie waarmee u het trillingsniveau in de my Mirka-app kunt uitlezen. Als hij teveel trilt kunt u dit direct in de vlakschuurmachine aanpassen, waardoor u dus veiliger en comfortabeler kunt werken.

Mirka-deos-vlakschuurmachine

Meer informatie over de Mirka DEOS?

Download voor meer informatie en technische eigenschappen de Mirka DEOS leaflet of neem contact met ons via +31 (0)88 130 60 90 / contactformulier. Onze schuurspecialisten komen graag bij u langs voor een demo.


Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie