Sneller en slimmer repareren

met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine


Bij het repareren van auto's worden plamuurplekken vaak met een handschuurblok strak gemaakt. Maar handschuren kost veel tijd en geeft geen egaal schuurresultaat. Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunt u deze reparatieplekken volledig machinaal schuren. Hiermee verkleint u de reparatieplek en ontstaat er een egaler schuurbeeld zodat u schuur¬≠stappen kunt overslaan. Dit scheelt u tijd en geld.

Mirka-deos-vlakschuurmachine-reparatieplekken

Langer doorwerken met de Mirka DEOS vlakschuurmachine

Mirka-Deos-Abranet-Ace

De Mirka DEOS heeft een geïntegreerde elektronische motorrem, een eenvoudig te bedienen toerentalhendel en een laag geluidsniveau. Hierdoor wordt schuren een stuk comfortabeler en leuker! Dankzij het lage gewicht en het compacte ergonomische ontwerp is de Mirka DEOS vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken.
  

Stofvrije werkomgeving

De Mirka vlakschuurmachine is voorzien van een speciale beschermpad. Deze zorgt in combinatie met Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. Hiernaast zorgt goede stofafzuiging er ook voor dat uw schuurpapier minder snel volloopt en u dus langer kunt door schuren.

Veiliger en comfortabeler werken met de my Mirka app

Gezondheid en veiligheid wordt in de schadeherstel steeds belangrijker. De Mirka DEOS heeft een geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie waarmee u het trillingsniveau in de my Mirka-app kunt uitlezen. Als hij teveel trilt kunt u dit direct in de vlakschuurmachine aanpassen, waardoor u dus veiliger en comfortabeler kunt werken.

Mirka-Deos-my-mirka-app

Meer informatie over de Mirka DEOS?

Bekijk voor meer informatie en technische eigenschappen de Mirka DEOS leaflet of neem contact met ons via +31 (0)88 130 60 90 / contactformulier. Onze schuurspecialisten komen graag bij u langs voor een demo.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie