Over ons

Imbema Rhiwa; de schuurspecialist!


Imbema Rhiwa schuurtechniek is een afdeling van Imbema Rhiwa B.V. en levert producten en systemen voor de autoschadeherstelbranche, de poetsmarkt, de hout- en kunststofindustrie, de jachtbouw en de schildersmarkt.

Imbema Rhiwa Schuurtechniek is onderverdeeld in verschillende productgroepen:

Mirka schuurmaterialen:
wij bieden een compleet programma schuurmaterialen voor verschillende toepassingen. Het bredeMirka schuurmaterialen assortiment omvat onder andere schuurschijven, schuurstroken, schuurrollen alsmede custom made' schuurbanden en schuurmachines. Wij bieden de oplossing voor al uw schuurproblemen!

Farécla autoreinigings-, poets- en polijstmaterialen:
van Farécla leveren wij een kwalitatief hoogwaardige lijn autoreinigings-, poets- en polijstmaterialen.  Met onze producten kunnen kleine krassen en diversen soorten aanslag worden verwijderd. Deze poetsproducten kenmerken zich door snelheid en een constante hoge kwaliteit.

IM-PRO lijmen, kitten en coatings:
IM-PRO chemische productenvoor het verlijmen van kunststoffen en metalen, het afdichten van naden, roestwering en geluiddemping hebben wij een compleet programma chemische producten voor u beschikbaar. Deze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar onder de naam IM-PRO.

Veiligheidskoppelingen van Stäubli & Prevost:
Persluchtals verbinding tussen het (lucht)gereedschap en de compressor bieden wij u een breed assortiment luchtkoppelingen en slangen. Voor iedere verbinding bieden wij een passende oplossing, waarbij een omschakeling van conventionele luchtkoppelingen naar veiligheidskoppelingen gerealiseerd kan worden.

Sagola spuitapparatuur:
Sagola spuitapparatuurvan de Spaanse leverancier Sagola leveren wij een hoogwaardige lijn spuitapparatuur, bestaande uit spuitpistolen, droogpistolen, filtersystemen en toebehoren. De producten van Sagola voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Op de meest belangrijke producten krijgt u zelfs een garantie van 3 jaar. 

Non-paint:
tot slot verkopen wij ook nog een programma tapes, messen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Buitendienst-schuurtechniek

De afdeling Schuurtechniek is een zeer betrouwbare partner voor diverse markten. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Naast de afdeling Schuurtechniek heeft Imbema Rhiwa ook een afdeling Carrosserietechniek en een afdeling Bestelwagentechniek.


Structuur van onze organisatie


Imbema is als Newton's Cradle. Wij zetten het vraagstuk van onze klant om in een actie naar onze producent.

De Imbema Groep bestaat uit zelfstandige technische handelsondernemingen nieuwe stijl ieder met hun eigen kennisgebied en daarbij behorend productenpakket. Dit varieert van afsluiters voor leidingnetwerken, tot stootbalkconstructies voor trucks en trailers.

Onze sectoren:


Werken bij Imbema Rhiwa Schuurtechniek

Bekijk onze vacatures. Kijk op de website van Imbema Groep voor vacatures bij andere Imbema ondernemingen.

Alle vacatures

Smoelenboek

Onze medewerkers zijn breed opgeleid en met de juiste kennis uitgerust om uw vraag te kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten zijn bij onze partners getraind en weten dus precies voor welke toepassingen onze producten geschikt zijn en welke problemen opgelost kunnen worden. Bijscholing is aan de orde van de dag. Wij stellen ze graag aan u voor.

onze-medewerkers

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie