Sagola

Sagola heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur.

Sagola heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur. Dit Spaanse bedrijf begon in 1955 als kleine onderaanneming voor de industrie. Na enkele jaren ging ze haar eigen product vervaardigen; het mythische ALM 401 spuitpistool. Hierna ging het snel. Een groot aantal modellen spuitpistolen en aanvullingen zoals luchtfilters en drukvaten werden gemaakt en gedistribueerd.  Eerst alleen voor de Spaanse markt, later ook voor de internationale markt. Vandaag de dag is Sagola aanwezig in meer dan 70 landen wereldwijd.

Sagola-pand

Sagola heeft bij het vervaardigen van haar producten altijd de hoogste kwaliteitsnormen gehandhaafd, waardoor ze nu een zeer belangrijke partner in de schadeherstel branche en industrie is. De Sagola producten variëren van een eenvoudig spuitpistool tot complexe CNC-coating machines.

Sagola is nog steeds een familiebedrijf, waardoor ze in staat is zich snel aan te passen aan veranderende marktsituaties. Tegenwoordig is Sagola veel meer dan een fabrikant van spuitpistolen. Ze is uitgegroeid tot een groep van bedrijven die zich ook bezig houdt met de vervaardiging van luchtvaartonderdelen, componenten voor de bio-geneeskunde sector, passagiersvervoer en andere dienstverlenende bedrijven.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie