Tags Overzicht


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient

Gevonden voor Betrouwbaar

Eenvoudig een perfect schuurresultaat met het OSP systeem van Mirka

Mirka's Optimized Surface Preparation System is een stap-voor-stap schuursysteem waarmee u snel en eenvoudig een perfect eindresultaat bereikt. Het systeem is uniek dankzij de perfecte combinatie van innovatieve schuurmaterialen en machines. Het systeem is zo uniek dat het op dit moment met geen enkel ander systeem kan worden vergeleken. In de loop der jaren is het "Net" schuren steeds meer een trend geworden. Het voordeel van "Net" schuren is dat het naast een perfect schuurresultaat ook nog eens een optimale stofafzuiging heeft. Een verdere ontwikkeling van dit "Net" schuren heeft geleid tot het OSP Systeem waarbij de schuurstappen zijn geminimaliseerd.  In combinatie met de bijbehorende machines zorgt dit voor een snel en efficiënt schuurproces waarbij geen fouten meer kunnen worden gemaakt in het proces zelf, omdat de schuurstappen eenvoudig van 1 t/m 4 zijn genummerd. Deze ontwikkeling zorgt voor een perfect schuurresultaat en door de efficiency zorgt het ook nog eens voor een besparing in tijd tot wel 20% t.o.v de huidige schuursystemen. Wilt u ook tijd besparen? Neem dan contact met ons op via 0180 - 33 12 00. Wij geven graag een demonstratie! Bekijk ook  Mirka OSP System folder.

Machineservice: simpel, snel en doeltreffend!

Wanneer uw machine niet meer naar behoren functioneert kunt u deze ter reparatie bij ons aanbieden via onze machineservice. Deze machineservice treft u op onze homepage. Hoe werkt het? Op de homepage treft u onze machineservice. Hier dient u het formulier dat op u van toepassing is, in te vullen en te verzenden. U ontvangt van ons een bevestigingsmail, welke u op het pakket met de machine plakt. Een transporteur komt het pakket binnen 48 uur bij u ophalen. De reparatie en het terugbrengen van de machine zal tussen de 7 en 10 werkdagen duren. Indien hierdoor uw productie stagneert, is het mogelijk een tijdelijke machine aan te vragen. Bekijk het machineserviceformulier. Vragen? Neem contact met ons op via: +31(0)180 - 33 12 00 of sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl.    

Mirka Deros schuurmachine; de Lexus onder de excenters!

De Mirka Deros elektrische schuurmachine, oftewel Direct Electric Random Orbital Sander, is in het vakblad Klusvisie opgenomen in een overzicht van beste testmachines 2013. "De Mirka Deros is de stilste en vooral lichtste excentrische schuurmachine die je kunt kopen. De machine schuurt fantastisch". Lees de complete tekst in Klusvisie. Mirka introduceerde als eerste in de markt een elektrische schuurmachine zonder koolborstels, de Ceros. Deze werd iin combinatie met een transformator gevoed van 220 volt naar 22 volt. De Mirka Deros schuurmachine daarentegen is direct op het netstroom aan te sluiten. Elektrisch schuren heeft diverse voordelen ten opzichte van perslucht: - Geluidsniveau (60dB / 82dB) - Kostenbesparend - Geen koude lucht langs de hand - Mobiel (niet overal perslucht aanwezig) - Trillingsvrij (White Tip Finger Effect) - Krachtig De Deros elektrische schuurmachine is traploos in 7 niveaus te regelen door de lepel boven de palm of door de tip toetsen onder de lepel. Tevens een unieke eigenschap is dat de steunzool van de machine is te verwisselen is van 150 mm naar 125 mm zonder dat de machine een onbalans of vibratie krijgt. Weer een Mirka product “From start to Finish”. Wilt u kennismaken met deze Lexus onder de excenters? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan via sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl en laat u verrassen! Bekijk ook de Deros elektrische schuurmachine pagina.  

Wij pakken ze in!

Ook tijdens het WK doen wij er alles aan om uw bestellingen op tijd en schadevrij  bij u te krijgen! 

Nieuw: spuitapparatuur van Sagola!

Sinds kort leveren wij, naast schuurmiddelen, poets- en polijstmiddelen, veiligheidskoppelingen en chemische producten, ook spuitapparatuur van Sagola. Vanwege het feit dat wij ons programma graag uitbreiden met producten die passen in de behoefte die er bij onze klanten bestaat, is er de laatste tijd gezocht naar uitbreiding van het assortiment. Na een periode van uitgebreid testen van de materialen is besloten om de spuitapparatuur van Sagola toe te voegen aan het verkoopprogramma. Deze Spaanse leverancier heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur in Spanje en Zuid Amerika. Met Sagola hebben wij een nieuwe lijn hoogwaardige producten aan ons productprogramma toegevoegd.  Sagola 3300 Pro Gravity:  Perfecte verneveling met een minimale overspray! Met het nieuwe model 3300 Pro Gravity neemt Sagola de leiding in het topsegment van primer spuitpistolen voor de autoschadeherstel. Het Sagola 3300 Pro Gravity spuitpistool geeft een perfecte verneveling met minimale overspray, waardoor u tijd bespaart op het plakken van tape en het te schuren oppervlak. Met een licht aluminium body is het 3300 Pro Gravity spuitpistool een kwalitatief hoogwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie? Onze specialist komt graag bij u langs voor een demonstratie! Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar: sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl.

Sagola spuitpistolen, de meest onderhoudsvriendelijke in de markt!

De innovatieve constructie van de Sagola spuitpistolen zorgt ervoor dat er geen afdichtingen nodig zijn. Dit betekent dat de verschillende onderdelen zeer makkelijk demonteer- en monteerbaar zijn, waardoor het spuitpistool niet snel zal slijten of beschadigen. U kunt de pistolen dan ook op een snelle en efficiënte manier reinigen. Bij de fabricage van de Sagola spuitpistolen, is er erg weinig ruimte voor fouten. Alle onderdelen moeten aan zeer strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Indien deze voorwaarden niet worden gehaald, worden de delen ook niet gebruikt. Lekkage of slechte spuitresultaten door slijtage of foutief monteren is nagenoeg uitgesloten. De Sagola pistolen hebben dan ook een garantieperiode van 3 jaar. Wanneer een pistool, bij normaal gebruik, binnen deze periode fouten vertoond wordt deze kosteloos vervangen! Meer informatie over de spuitpistolen van Sagola? Bekijk de documentatie Sagola spuitpistolen en toebehoren of neem contact met ons op via: +32 (0)53 82 52 82 (BE) of +31 (0)180 - 33 12 00 (NL).

6 tips om perslucht lekkages te voorkomen

Elke lekkende koppeling kost u een euro per dag. Voor een gemiddelde werkplaats zomaar 2000 euro per jaar. Zonde van het geld! Oorzaak van de meeste lekkages is een slechte of beschadigde insteeknippel in de snelkoppeling. Hiermee wordt de afdichting in de snelkoppeling beschadigd. Ook een combinatie van slangpilaar, slang en slangklem met verkeerde maatvoeringen kan een oorzaak zijn, net zoals uitgeharde slangen met craquelé. Wij geven u 6 tips om perslucht lekkages te voorkomen en zo geld te besparen: Tip 1: Gebruik geharde insteeknippels Oorzaak van de meeste lekkages is een slechte (niet rond, braam, gedeukt) insteeknippel in de snelkoppeling. Hiermee wordt de afdichting in de snelkoppeling beschadigd. Tip 2: Bestel de goede artikelen  Vaak wordt er niet zo nauw gekeken naar de combinatie slangpilaar, slang en slangklem. Wanneer de maatvoering goed op elkaar is afgestemd lekt het gegarandeerd niet. Tip 3: Kijk kritisch naar uw persluchtaccessoires Vervang de slangen op tijd. Uitgeharde slangen met craquelé vormen een groot gevaar. U verkoopt uw klant toch ook een nieuwe band wanneer u zo'n barstig exemplaar om zijn velg ziet zitten? Tip 4: Stap over op het euro-profiel Door om te bouwen naar het euro-profiel (grotere inwendige diameter dan het orion-profiel) krijgt u een debiet van 2000 liter/minuut. In de praktijk betekent dat minder drukverlies en meer rendement. Tip 5: Gebruik veiligheidskoppelingen en slangbreukbeveiligers Veiligheid in de werkplaats is erg belangrijk. U bent zelf aansprakelijk voor letsel door wegschietende of slaande slangen. Deze risico's zijn te vermijden met veiligheidskoppelingen en slangbreukbeveiligers (een zekering voor luchtleidingen die de luchtstroom direct stopt wanneer de hoeveelheid afgenomen lucht een bepaalde waarde overschrijdt). De laatstgenoemde zijn onder de namen Air-Fuse en Hose-Guard bij de vakhandel verkrijgbaar. Tip 6: Gebruik de nachtstand van de veiligheidskoppeling De laatste tip is het schadeloos maken van lekkend persluchtgereedschap. Sissend gereedschap hoort eigenlijk in de container, maar we zijn zuinig. Zorg dan in ieder geval dat het gereedschap niet blijvend  is aangesloten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de "nachtstand" die u op alle veiligheidskoppelingen met drukknop vindt. De drukknop slechts 1 keer indrukken en veilig naar huis. De koppeling laat nu geen lucht meer door naar het gereedschap, toch blijft de insteeknippel op zijn plaats in de koppeling zitten. Voor concrete tips over persluchtbesparing in uw bedrijf en informatie over persluchtaccessoires kunt u altijd contact met ons opnemen via 0180 - 33 12 00.   

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie