Tags Overzicht


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient

Gevonden voor Kennis delen

Surface

Ontdek de nieuwe mogelijkheden tijdens de Surface beurs van 4 t/m 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Op stand 234 demonstreren wij het stofvrije schuursysteem van Mirka voor het schuren van hout, pleister, lak en solid surface. Wij verwelkomen u graag op onze stand. Meer informatie... Surface 2016 is met meer dan 175 exposanten uit binnen- en buitenland de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van oppervlaktebehandeling van materialen. Oppervlaktetechniek staat aan de basis van praktisch alle producten. De branche is volop in beweging, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, bionica, biobased grondstoffen, fotokatalyse, 3D-(metal)printing, milieubesparende technieken, precisietechniek, 'smart' coatings, (hybride) materialen, plasmatechniek, watergedragen middelen, hechtingstechniek en nanotechnologie. Er is heel veel mogelijk met oppervlaktetechniek, om producten te laten doen wat ze moeten doen, het toevoegen van extra functionaliteiten en om het product een fraai uiterlijk te geven. U zult er versteld van staan. Registreer u nu voor gratis toegang.

Auto​mechanika

Van 13 t/m 17 september 2016 treft u ons tijdens de Automechanika 2016 in Frankfurt Duitsland op de stands van Mirka, Sagola en Farécla.  Ook dit jaar zullen onze leveranciers diverse producten introduceren en heeft u de kans om demonstraties te bekijken. Bezoek de stands en wij vertellen u alles over de laatste ontwikkelingen zoals een update over de Mirka Deros schuurmachine, een nieuw Sagola spuitpistool en het Farecla G3 premium poetssysteem. Automechanika is 's werelds grootste vakbeurs voor de automotive industrie met innovaties en oplossingen op het gebied van onderdelen, systemen, tuning, bedrijfsuitrusting, carrosserie en lakwerk, car wash, IT & Management en de nieuwste auto-diensten. Gratis entreebewijs Voor een GRATIS entreebewijs kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger. U ontvangt dan een code waarmee u zich kunt registreren.  Wij verwelkomen u graag! Stand Mirka: C23 - Hall 11.1 Stand Sagola: D13 - Hall 11.1 Stand Farécla: C43 - Hall 11.1

SGA Gorinchem 2016

Van 8 t/m 10 november 2016 treft u ons weer op de Schilder, Glas en Afbouw vakdagen in Gorinchem. Op stand 101 presenteren wij, speciaal voor de schilder, diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Wij verwelkomen u graag op stand 101! Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Parket Ambachtsdagen

Op 25 en 26 september 2016 treft u ons op de Parket Ambachtsdagen van onze klant PPC in Wijk bij Duurstede. Een gratis tweedaags vakevenement voor alle professionals die parket-, laminaat- en PVC-vloeren verkopen of leggen. Maak kennis met nieuwe producten, technieken én mensen. Wat? Gratis vakevenement voor klanten Plinten & Profielen Centrale Wanneer? Zondag 25 september 10:00-17:00 uur + Maandag 26 september 09:00-17:00 uur Waar? PPC Wijk bij Duurstede: Weegmaat 3, 3961 NN Wijk bij Duurstede Bezoek onze stand en wij vertellen u alles over het stofvrij schuren met Mirka Abranet.

Sales Support

Zoek jij een nieuwe verkoopuitdaging binnen de technische branche? Ben je nauwkeurig en kun je zorgdragen voor de commerciële en administratieve verkoopondersteuning? En kun jij op proactieve wijze meedenken met ons team en onze klanten?  Dan zijn wij op zoek naar jou!  Imbema Rhiwa Schuurtechniek, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, is een afdeling van Imbema Rhiwa BV. De afdeling Schuurtechniek levert schuurproducten en systemen voor de autoschadeherstelbranche, poetsmarkt, hout- en kunststofindustrie en de jachtbouw en de schildersmarkt. Partners van Imbema Rhiwa Schuurtechniek zijn o.a. leveranciers Mirka, Farécla, Sundstrom en Sagola. Imbema Rhiwa Schuurtechniek is op zoek naar een nieuwe collega in de functie: Sales Support Per direct Wat verwachten wij van jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige verkoper, die in staat is om de buitendienstcollega’s te ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied. Accuratesse en nauwkeurigheid zijn van belang om de administratie van orders te verwerken, correcte offertes op te stellen en zorg te dragen voor een goede facturatie. Als Sales Support fungeer je als aanspreekpunt voor onze (inter)nationale klanten, beantwoord je hun vragen en los je eventuele problemen op. Ook de afhandeling van klachten behoren tot jou takenpakket. Voor al je werkzaamheden is het belangrijk om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en het zijn van een prettige gesprekspartner!  Herken jij je in het volgende profiel Opleidingsniveau: MBO, richting commercieel of techniek Behendig in MS Office, Word en Excel Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal  Wat biedt Imbema Rhiwa B.V. jou? Wij bieden jou een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden. Je maakt deel uit van een enthousiast en hardwerkend team. Naast een passend inkomen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou nog meer, namelijk opleidingsmogelijkheden! Ontwikkeling stimuleren wij maar al te graag.  Solliciteren? Lijkt dit de geschikte job voor jou te zijn? Solliciteer dan meteen! Dit doe je door je CV met motivatie naar ons te sturen via het online sollicitatieformulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Service Monteur

Oog voor detail – technisch inzicht – teamplayer Service Monteur Imbema Surface Treatment Fulltime of parttime Wat kan je verwachten? Je repareert en inspecteert arbeidsmiddelen Je bent zelfstandig aan het werk op de eigen serviceafdeling Je voert de reparaties uit volgens de voorschriften en houdt rekening met de gemaakte planning Je voert preventief onderhoud uit op de arbeidsmiddelen Je ondersteunt de collega’s door het geven van technische hulp en aanwijzingen Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit Een groot portie technisch inzicht en een oog voor detail Teamplayer met een klant- en servicegerichte instelling MBO-opleiding, het liefst in de richting (elektro)techniek In het bezit van een NEN3140-certificaat (of geïnteresseerd dit te behalen) Wat bieden wij? Werken in een enthousiast team, binnen een innovatieve organisatie Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je functie Passend salaris bij jouw leeftijd en ervaring Opleidingsmogelijkheden! Als nieuwe collega ben je... lid van het Imbema Surface Treatment (IST)-team in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn een expert op het gebied van oppervlaktebewerkingen (schuren, polijsten en reinigen) en onderscheidend in onze focus op kennisdeling – zowel intern als met klanten. Door onze nauwe samenwerkingen met leveranciers helpen we klanten hun schuur- en reinigingsprocessen verder te optimaliseren. Onze klanten zijn bedrijven in de autoschadeherstelbranche, poetsmarkt, hout- en kunststofindustrie, jachtbouw, bouwbranche, tuin- en parksector en schildersmarkt. Het IST-team maakt deel uit van de Imbema Groep – een familiebedrijf met inmiddels zeven locaties in Nederland, België en Duitsland en +250 medewerkers en actief in allerlei industriële en technische markten. Wat is belangrijk om te weten over Imbema? Kenmerkend is ons geloof in teamwork. Samen werken aan een gemeenschappelijk doel, waarbij we individuele werknemers alle middelen en vertrouwen geven om te excelleren. Investeren in elkaar. Dat is typisch Imbema. Solliciteren Ben jij onze nieuwe service monteur? Solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marianne Stam via telefoonnummer 088 - 130 6019. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Service Monteur

Oog voor detail – technisch inzicht – teamplayer Service Monteur Imbema Surface Treatment Fulltime of parttime Wat kan je verwachten? Je repareert en inspecteert arbeidsmiddelen Je bent zelfstandig aan het werk op de eigen serviceafdeling Je voert de reparaties uit volgens de voorschriften en houdt rekening met de gemaakte planning Je voert preventief onderhoud uit op de arbeidsmiddelen Je ondersteunt de collega’s door het geven van technische hulp en aanwijzingen Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit Een groot portie technisch inzicht en een oog voor detail Teamplayer met een klant- en servicegerichte instelling MBO-opleiding, het liefst in de richting (elektro)techniek In het bezit van een NEN3140-certificaat (of geïnteresseerd dit te behalen) Wat bieden wij? Werken in een enthousiast team, binnen een innovatieve organisatie Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je functie Passend salaris bij jouw leeftijd en ervaring Opleidingsmogelijkheden! Als nieuwe collega ben je... lid van het Imbema Surface Treatment (IST)-team in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn een expert op het gebied van oppervlaktebewerkingen (schuren, polijsten en reinigen) en onderscheidend in onze focus op kennisdeling – zowel intern als met klanten. Door onze nauwe samenwerkingen met leveranciers helpen we klanten hun schuur- en reinigingsprocessen verder te optimaliseren. Onze klanten zijn bedrijven in de autoschadeherstelbranche, poetsmarkt, hout- en kunststofindustrie, jachtbouw, bouwbranche, tuin- en parksector en schildersmarkt. Het IST-team maakt deel uit van de Imbema Groep – een familiebedrijf met inmiddels zeven locaties in Nederland, België en Duitsland en +250 medewerkers en actief in allerlei industriële en technische markten. Wat is belangrijk om te weten over Imbema? Kenmerkend is ons geloof in teamwork. Samen werken aan een gemeenschappelijk doel, waarbij we individuele werknemers alle middelen en vertrouwen geven om te excelleren. Investeren in elkaar. Dat is typisch Imbema. Solliciteren Ben jij onze nieuwe elektromonteur? Solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Accountmanager

Commercieel – Technisch inzicht – Samenwerken Accountmanager  Imbema Surface Treatment Rayon: Midden- en Oost-Nederland (Fulltime) Wat zijn je activiteiten? Je bent een echte ondernemer en vertelt potentiële dealers alles over onze hoogwaardige schuurproducten en -systemen Je adviseert de huidige dealers op commercieel en technisch gebied Je begrijpt de klant, kijkt naar hun situatie, speelt in op wensen en komt zo tot effectieve, duurzame oplossingen Je werkt samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst aan een optimale service Hoe gaaf! Je bent verantwoordelijk voor je eigen rayon en het verder uitbouwen van het dealernet in Midden- en Oost-Nederland Profielwensen Commerciële instelling en sterke onderhandelingsvaardigheden Teamplayer met een klant- en servicegerichte instelling Bekend met CRM-systemen MBO+, bij voorkeur in de richting van commercie/techniek Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal In het bezit van een autorijbewijs (B) Wat bieden wij? Een plek in een enthousiast team, binnen een ambitieuze organisatie Een zelfstandige functie, waarbij geen dag hetzelfde is! Passend salaris bij jouw leeftijd en ervaring Secundaire voorwaarden als leaseauto, laptop, telefoon en deelname pensioen Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden Als jij onze nieuwe collega wordt dan... Maak je deel uit van het Imbema Surface Treatment (IST)-team in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn expert op het gebied van oppervlaktebewerkingen (schuren, polijsten en poetsen) en leveren schuurproducten en -machines aan diverse branches, zoals de autoschadeherstelbranche, poetsmarkt, hout- en kunststofindustrie, jachtbouw en schildersmarkt. Onze leveranciers zijn o.a. Mirka, Farécla, Sundström en Sagola. Het IST-team is een onderdeel van Imbema – een familiebedrijf met inmiddels zeven locaties in Nederland, België en Duitsland en +250 medewerkers. Imbema huist verschillende specialisaties en is actief in allerlei industriële branches en technische markten binnen de Benelux. Wat is nog meer belangrijk om te weten over Imbema? Kenmerkend is onze focus op teamwork. Samen werken aan klantbinding en duurzame oplossingen, waarbij we werknemers alle middelen en vertrouwen geven om te excelleren. Samenwerken met leveranciers en klanten, zodat we echte toegevoegde waarde bieden. Dat is typisch Imbema. Solliciteren? Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze vacature? Solliciteer dan nu meteen met je motivatie en CV via ons online sollicitatieformulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

SGA Hardenberg 2016

Van 11 t/m 13 oktober2016 treft u ons weer op de Schilder, Glas en Afbouw vakdagen in Hardenberg. Hier presenteren wij diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Deze beurs wordt samen met de bouwbeurs en de hout- en kunststofbeurs gehouden en kunt u dan dus ook gelijk bezoeken. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

SGA Gorinchem 2018

Van 6 t/m 8 november 2018 staan wij weer op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem. Hier demonstreren wij de nieuwste ontwikkelingen van onze leveranciers  voor de schildersbranche.  Bezoek onze stand en wij laten zien hoe u gezonder, veiliger en efficiënter kunt werken. Datum: 6 t/m 8 november 2017 Waar: evenementenhal Gorinchem Openingsuren: dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 22.00 uur. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie